Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιουλίου 05, 2013

Γλυκή: Σπιθαμή προς σπιθαμή οι έρευνες, από μικροσκόπιο και το δεύτερο κλεμμένο όχημα

Και ελικόπτερα στις έρευνες την τελευταία ώρα
Κοντά στη Γλυκή βρέθηκε το δεύτερο αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν από τη Φιλιππιάδα κάποιοι από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, οι οποίοι από τα ξημερώματα κινούνται στην περιοχή της Ηπείρου.
Το κόκκινο ΙΧ που έκλεψαν από τη Φιλιππιάδα βρέθηκε εγκαταλειμμένο σε δρόμο κοντά στη Γλυκή και όπως αποτυπώνεται στη φωτογραφία ελέγχεται με πλήρη σχολαστικότητα από τις αστυνομικές δυνάμεις.
Στην ευρύτερη περιοχή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ειδικά εκπαιδευμένοι άνδρες που έφτασαν από κάθε γωνιά της χώρας.
Από τις δώδεκα το μεσημέρι στις έρευνες μετέχει και εναέρια μέσα. Η περιοχή Γλυκής και Καναλακίου χτενίζεται στην κυριολεξία από δύο ελικόπτερα της Ελληνικής Αστυνομίας.
Εκτίμηση της Αστυνομίας είναι ότι κινούνται πεζοί στην ευρύτερη περιοχή οι οποίοι κυριολεκτικά έχει κατακλυστεί από αστυνομικούς.
Η περιοχή της Γλυκής και της Λάκκας Σουλίου είναι ιδιαίτερα δύσβατη με πολλά περάσματα όμως και προς το Νομό Ιωαννίνων.
Κατά τη διάρκεια της νύχτας, άγνωστοι που επέβαιναν σε αγροτικό αυτοκίνητο μάρκας Navara δεν σταμάτησαν στο σήμα των αστυνομικών που είχαν στήσει μπλόκο στην Άρτα και γάζωσαν το περιπολικό, χωρίς να τραυματιστεί κάποιος αστυνομικός. Όπως διαπιστώθηκε, το αγροτικό όχημα, με το οποίο κινήθηκαν αρχικά, εκλάπη από το Αγρίνιο, ενώ βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο Δημοτικό Σχολείο Φιλιππιάδας.
Οι άγνωστοι έκλεψαν αυτοκίνητο από τη Φιλιππιάδα και κατευθύνθηκαν προς την Γλυκή Θεσπρωτίας, εκεί όπου εγκατέλειψαν και πάλι το αυτοκίνητο, όταν διαπίστωσαν την ύπαρξη αστυνομικού μπλόκου.
Ιδιαίτερα αυξημένα είναι τα μέτρα και στην ελληνοαλβανική μεθόριο. Τα σύνορα και κάθε πιθανό πέρασμα ελέγχεται σχολαστικά καθώς υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι αργά ή γρήγορα οι δράστες, που εικάζεται ότι είναι δύο, θα επιχειρήσουν να διαφύγουν στην Αλβανία.

epiruspost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου