Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιουλίου 26, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πλήθος κόσμου στον εσπερινό στο εκκλησάκι του Αγίου Παντελεήμονος


Πανηγυρικός εσπερινός πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι του Αγίου Παντελεήμονος που βρίσκεται στο χώρο του Νοσοκομείου. Σε πνεύμα κατάνυξης εκατοντάδες πιστοί βρέθηκαν στο χώρο για ανάψουν ένα κερί στη μνήμη του Αγίου. Χαρακτηριστικό ήταν ότι όλες οι λειτουργίες είχαν τοποθετηθεί στην είσοδο του Ναού. 


Μάλιστα σχετικά με το εκκλησάκι τις τελευταίες μέρες είχε ανακύψει ένα θέμα ανάμεσα στους κατοίκους της περιοχής και της διοίκησης του Νοσοκομείου. Αφορμή στάθηκε η απόφαση της διοίκησης του νοσοκομείου να κλείνει την πλαινή είσοδο στο εκκλησάκι διότι σύμφωνα με τους ίδιους είχαν διαπιστωθεί κλοπές και έτσι η μόνη είσοδος στο χώρο είναι από την κύρια είσοδο της πύλης του νοσοκομείου. Αυτό που ζητούν οι κάτοικοι είναι την μέρα λειτουργίας της εκκλησίας {Πέμπτη} τουλάχιστον αυτή τη μέρα η πλαινή είσοδο να παραμένει ανοιχτή.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος26/7/13 23:12

    Για να κλείνει η πλαινη πόρτα σίγουρα υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος. Επίσης ο χώρος του Νοσοκομείου Πρέβεζας είναι πολύ μικρός και δεν θα πρέπει να γίνεται λόγος κάθε φορά συζήτησης για 25-30 μέτρα που πρέπει κάποιος να περπατήσει για να φτάσει στο χώρο της εκκλησίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή