Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιουλίου 29, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ψεύδη του δήμου ενάντια στην άπορη οικογένεια που καταδιώκει


Εξώδικη διαμαρτυρία απέστειλε ο δήμος Πρέβεζας στην άπορη – πολύτεκνη οικογένεια ,την οποία μεταξύ των άλλων προβλημάτων που έχει ,επιπροσθέτως ο δήμος την έχει υποβάλει στην διαδικασία της δικαστικής διαμάχης.

Ως αποκορύφωμα ήταν στις 26/7 να αποστείλει εξώδικη διαμαρτυρία μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του ,με την οποία ζητά ενοίκια 4 ετών δηλαδή 9.200 ευρώ. Έπειτα όμως την μάχη που έχασε ο δήμος στις 27/6 όπως μπορείτε να δείτε εδώ , με μια κίνηση αιφνιδιασμού ζητά τα ενοίκια 4 ετών χωρίς να έχει βγει η δικαστική απόφαση.

Και ενώ θα περίμενε κανείς σε μια τέτοια υπόθεση να προβεί στις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να εξασφαλίσει μια στέγη στην οικογένεια ,πράττουν ακριβώς το αντίθετο απειλώντας με νέες διώξεις νομίμου δικαιώματος. Και όμως ο δήμος ψεύδεται διότι στην εξώδικη διαμαρτυρία που απέστειλε ,μεταξύ άλλων αναφέρει

"Όπως προέκυψε όμως από έλεγχο που ενήργησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες μου ουδέποτε κατεβλήθησαν από εσάς μισθώματα προς τον δήμο για το ανωτέρω ακίνητο μετά το θάνατος της εκλιπούσης μέχρι και σήμερα ,ούτε παρακατατέθηκαν αρμοδίως. Καίτοι όμως κάνετε μέχρι και σήμερα χρήση του μισθίου ακινήτου ,εν τούτοις καθυστερείτε από δυστροπία και δεν μας έχετε καταβάλλει μέχρι και σήμερα το συνολικό ποσό των εννέα χιλιάδων διακοσίων ευρώ{9.200} ευρώ."


Σύμφωνα όμως με τον πατέρα της οικογένειας ουδέποτε έγινε κρούση από τον δήμο για να δοθούν τα μισθώματα που αιφνιδίως ζητά ο δήμος.

Μάλιστα κατά το παρελθόν μέλη της οικογένειας όπως μας πληροφόρησαν είχαν επισκεφτεί το δήμαρχο κ. Μπαίλη και στην συνάντηση που είχαν του ανέφεραν ότι ήταν διατεθειμένοι να δώσουν μίσθωμα στο δήμο ,όμως τότε ο δήμος είχε αρνηθεί.

Στις 26/7 με μια κίνηση αντιπερισπασμού και προς χάριν των εντυπώσεων ,ο δήμος προσπαθεί να γονατίσει την οικογένεια. Της ζητά 9.200 ευρώ εντός 15 ημερών από τη λήψη της παρούσας ,διαφορετικά ξεκαθαρίζει με αυταρχικό τρόπο και δηλώνει συνάμα ότι θα προσφύγει στα δικαστήρια για ακόμη μια φορά εναντίον της οικογένειας... 

Αξίζει να αναφέρουμε πως μονάχα η πρωτοβουλία αλληλεγγύης πολιτών Πρέβεζας απέστειλε σχετικό δελτίο τύπου σχετικά με το θέμα όπως μπορείτε να δείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου