Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Ιουλίου 31, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Είμαστε όλοι μια γροθιά…Σήμερα δεν λείπει κανείς από το κολυμβητήριο


Είμαστε όλοι μια γροθιά…

Η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη δεν έχουν χαθεί από την κοινωνία μας και αυτό φάνηκε από το ότι η Πρέβεζα έγινε μια μεγάλη αγκαλιά για τον μικρό Κωσταντίνο Χασακή… 
Στο άκουσμα της είδησης για την ξαφνική σοβαρή ασθένεια του τρίχρονου Κωνσταντίνου , φορείς , αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι και απλοί πολίτες από όλη την Ελλάδα αντέδρασαν αστραπιαία και συντόνισαν την δράση τους προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα αλλά επίσης αίμα και αιμοπετάλια.

Σήμερα δεν λείπει κανείς από το κολυμβητήριο
Σήμερα στο κολυμβητήριο της Πρέβεζας με την συμμετοχή των φίλων του ποδηλάτου Οriginal, τον Σύλλογο Γυναικών του Αγίου Θωμά και τον Α.Ο Νικόπολη και ώρα 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν αγώνες μπάσκετ και beach volley με το συμβολικό εισιτήριο των 2 ευρώ για την ενίσχυση της οικογένειας του μικρού Κωνσταντίνου.

Συλλογή οικονομικής βοήθειας…
Συλλογή οικονομικής βοήθειας έχουν ξεκινήσει κάτοικοι της Πρέβεζας , του Μυτικα καθώς και οι γυναίκες του Αγίου Θωμά ενώ καθημερινά υπάρχουν νέες ανακοινώσεις για την ανάληψη πρωτοβουλιών.

Σωματείο ΑΜΕΑ και ΛΕΚ
Ο πρόεδρος του Σωματείου Α.Μ.Ε.Α «Ελπίδα» Περικλής Αρβανίτης επικοινώνησε με την ομοσπονδία προκειμένου να βρεθούν αίμα και αιμοπετάλια ενώ αντίστοιχες ενέργειες γίνονται από την Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων , μέσω των διασυνδέσεων που υπάρχουν με άλλες Λέσχες ανά την χώρα.

Τμήμα πρόνοιας…
Το Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου επίσης αναλαμβάνει την δική του προσπάθεια και καλεί όσους μπορούν να δώσουν αίμα για τον Κωσταντίνο στο τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου της Πρέβεζας.

Οι έμποροι του ιστορικού κέντρου…
Ο εμπορικός σύλλογος του Ιστορικού Κέντρου Πρέβεζας ξεκίνησε χθες το πρωί μια μικρή προσπάθεια για τη συγκέντρωση χρημάτων για τον μικρό Κωνσταντίνο και η ανταπόκριση όλων ήταν συγκινητική…
Επαγγελματίες αλλά και απλοί πολίτες άπλωσαν το χέρι τους χωρίς δισταγμό…
Ο σύλλογος το επόμενο διάστημα θα συνεχίσει και με άλλες δράσεις….

Καρότσια, μάρσιποι και αγκαλιές…
Στους δρόμους και οι μαμάδες από την ομάδα  υποστήριξης μητρικού θηλασμού & μητρότητας Πρέβεζας …το ραντεβού δίνεται στις 6 σήμερα το απόγευμα στην πλατεία Ανδρούτσου και όλες μαζί με καρότσια, μάρσιπους και αγκαλιές θα πάνε στο Κολυμβητήριο πραγματοποιώντας πορεία συμπαράστασης στον μικρό Κωνσταντίνο….

Μεγάλη κινητοποίηση στο διαδίκτυο…
Η δημοσιοποίηση που έχει γίνει μέσω του διαδικτύου έχει ευαισθητοποιήσει πολίτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας οι οποίοι προσπαθούν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς μπορούν να βοηθήσουν τον Κωσταντίνο και την οικογένειά του που αυτή την στιγμή βρίσκονται στο Νοσοκομείο Αγλαϊα Κυριακού έχοντας ξεκινήσει θεραπεία.

Υποστήριξη και θετική ενέργεια…
Όλοι πιστεύουν ότι με την αγάπη, την υποστήριξη και την θετική ενέργεια που ο κόσμος εκφράζει προς τον Κωσταντίνο, θα καταφέρει σύντομα να ξεπεράσει την ασθένεια του και θα βγει νικητής συνεχίζοντας έτσι τα παιδικά του όνειρα….

Δ.Ρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου