Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιουλίου 01, 2013

Πάργα: Δεν μπόρεσε να συγκληθεί το Δημοτικό Συμβούλιο!

Στα κρύα του λουτρού έμεινε στην κυριολεξία ο Δήμαρχος Πάργας, ο οποίος κατάφερε το μοναδικό! Να μην μπορέσει να συγκαλέσει το Δημοτικό του Συμβούλιο. Η συνεδρίαση είχε προγραμματιστεί για το απόγευμα της Κυριακής, με την διαφορά ότι δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.  
Κι αυτό επειδή από τους 27 συνολικά δημοτικούς συμβούλους προσήλθαν μόλις οι έντεκα. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι περισσότερες απουσίες προέρχονταν από την παράταξη της πλειοψηφίας, γεγονός που αποτυπώνει στην πράξη ότι ο δήμαρχος έχει χάσει πλήρως τον έλεγχό της. Ένα χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές, τα μηνύματα που λαμβάνει είναι τα χειρότερα για τον κ. Λιόλιο, τη στιγμή μάλιστα που τα προβλήματα στην Πάργα γιγαντώνονται ενώ αρκετά θέματα οδηγούνται στον Εισαγγελέα.
Εξ αιτίας του γεγονότος ότι το Δημοτικό Συμβούλιο δεν κατάφερε να συγκληθεί, αρκετά θέματα μένουν παγωμένα, ενώ ορισμένα έργα και προγράμματα κινδυνεύουν στην κυριολεξία να τιναχθούν στον αέρα, λόγω των προθεσμιών που τα διέπουν.
Στους κόλπους της άλλοτε πλειοψηφούσας παράταξης το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ ενώ γίνονται όλο και περισσότεροι αυτοί που αποστασιοποιούνται από την πολιτική του δημάρχου Αθανάσιου Λιόλιου, εκτιμώντας ότι έχει αποτύχει παταγωδώς.

epiruspost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου