Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Ιουλίου 31, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Άλλα λένε, άλλα εννοούν και άλλα κάνουν..


Μόνο με  αυτό το τίτλο μπορεί να περιγράψει  κανείς πλήρως  το τι πραγματικά συμβαίνει στους κύκλους των ανθρώπων που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία και που μερικοί από αυτούς είναι εν δυνάμει υποψήφιοι δήμαρχοι{αναλόγως την ημέρα βέβαια,την μια είναι την άλλη δεν είναι} .

Από αυτό βέβαια δεν μπορεί να μην συμπεριληφθεί  και η μείζον αντιπολίτευση του δήμου ,που πραγματικά είναι ο πιο εύκολος αντίπαλος του δημάρχου κ. Μπαίλη διότι πραγματικά είναι σαν να μην έχει αντιπολίτευση και αυτό διότι από την μια ο επικεφαλής της κ. Γιαννάκης δεν συνηθίζει να παρευρίσκεται στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου αλλά και από την άλλη οι άνθρωποι που τον εκπροσωπούν π.χ. ο κ. Σαραμπασίνας δεν φαίνεται να δυσκολεύει και ιδιαίτερα με πραγματική κριτική των πραγμάτων και αντιπολίτευση επί της ουσίας. 

Για να δικαιολογήσουμε και τον τίτλο «Άλλα λένε ,άλλα  εννοούν και άλλα κάνουν» αρκεί να συνομιλήσει κανείς ,μαζί τους και θα διαπιστώσει αμέσως ότι δεν υπάρχει καμία πρόταση ,κανένα όραμα . Η μικροπολιτική των ανθρώπων της Νέας δημοκρατίας που παρευρίσκονται στο δημοτικό συμβούλιο καλά κρατεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου