Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Ιουλίου 06, 2013

Αστυνομικός κλοιός στο Κάτω Ζάλογγο…. Σε εξέλιξη οι έρευνες για τους επικίνδυνους κακοποιούς

Στα χωριά του πρώην δήμου Μολοσσών, Κάτω Ζάλογγο, Βερενίκη και την ευρύτερη περιοχή της Βροσύνας επικεντρώνονται από τις πρώτες πρωινές ώρες οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δύο επικίνδυνων κακοποιών, δραπετών των φυλακών Τρικάλων.
Η Αστυνομία έχει σε πλήρη εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση, σε μία περιοχή ιδιαίτερα δυσπρόσιτη και δασώδη περιοχή.
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του epiruspost το πρώτο στίγμα για την κίνηση των δύο ύποπτων εντοπίστηκε στις τέσσερις τα ξημερώματα περίπου, στις θερμικές κάμερες.
Λίγο πριν τις οκτώ το πρωί δόθηκε το δεύτερο, καθώς και πάλι οι θερμικές κάμερες εντόπισαν κίνηση τους σε κοιλάδα, κοντά στο Κάτω Ζάλογγο.
Από την ώρα εκείνη το σύνολο σχεδόν των αστυνομικών δυνάμεων έχει μεταφερθεί στη συγκεκριμένη περιοχή, η οποία βρίσκεται πλέον σε ασφυκτικό κλοιό.
Οι αξιωματικοί της Αστυνομίας έχουν αξιολογήσει ως ιδιαίτερα σοβαρές τις ενδείξεις αυτές, οι οποίες δένουν με μία άλλη σειρά πληροφοριών για κινήσεις των δραπετών στην ευρύτερη περιοχή της Παραμυθιάς και του Δήμου Δωδώνης.
Στη διάρκεια της ημέρας οι αστυνομικοί δεν μπορούν να έχουν βοήθεια από τις θερμικές κάμερες, πράγμα που θα συμβεί όμως και πάλι αργά το απόγευμα.
Παράλληλα η Αστυνομία αξιολογεί πληροφορίες που φτάνουν από πολίτες για ύποπτες κινήσεις σε διάφορα σημεία της επίμαχης ζώνης που βρίσκεται υπό κλοιό. Έχουν γίνει και προσαγωγές υπόπτων, χωρίς όμως μέχρις στιγμής από τις ενέργειες αυτές να έχει προκύψει το παραμικρό αξιοποιήσιμο στοιχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου