Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιουλίου 11, 2013

Περιμένοντας το λάθος…. Συνεχίζονται οι έρευνες..

Η έρευνα από στεριά, αέρα και θάλασσα, για τον εντοπισμό των δύο επικίνδυνων Αλβανών κακοποιών που τα χαράματα της περασμένης Παρασκευής πέρασαν το μπλόκο της Άρτας και κατέληξαν στα όρη του Σουλίου, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.
Μέχρι τώρα όμως δεν έχει εντοπιστεί το παραμικρό ίχνος. Καμία απολύτως ύποπτη κίνηση που θα μπορούσε να ανοίξει δρόμο στην έρευνα και να οδηγήσει στη σύλληψή τους.
Η Αστυνομία, η οποία οργώνει την περιοχή έχοντας συνεχώς την υποστήριξη του ελικοπτέρου, έχει ερευνήσει στάβλους και καλύβια, αγροικίες και απομονωμένα σπίτια.
Το Λιμενικό περιπολεί όλη τη θαλάσσια ζώνη μέχρι τα διεθνή χωρικά ύδατα.
Δυστυχώς δεν έχει βρεθεί ούτε ένα στοιχείο για τις κινήσεις των δύο επικίνδυνων κακοποιών από τη στιγμή και μετά που εγκατέλειψαν το μηχανάκι στη Φροσύνη Σουλίου.
Πέραν αυτού όμως, δεν έχει αναφερθεί καμία κλοπή οχήματος ή σκάφους, που θα παρέπεμπε σε επιχείρηση διαφυγής των Μάριο Κόλα και Ιλίρ Κούπα.
Για όσο διάστημα η Αστυνομία δεν έχει ενδείξεις για πέρασμά τους στην Αλβανία θα συνεχίσει τις έρευνες με την ίδια ένταση, περιμένοντας ένα λάθος από την πλευρά των δραπετών...
Άλλωστε ένα λάθος ήταν αυτό που τους πρόδωσε στα βουνά της Ναυπακτίας και έγινε τη στιγμή που άνοιξαν ένα κινητό τηλέφωνο για να ζητήσουν βοήθεια από συνεργούς τους.

epiruspost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου