Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιουλίου 29, 2013

Αδελφοποίηση του ομίλου τένις « Γυμναστική Ένωση Πρέβεζας » με το « FUSCO TENNIS CLUB» της Ρώμης


Την περασμένη Κυριακή, ο Πρόεδρος του Ομίλου Τένις, Δημήτρης Παππάς και Αν/δρος Ε.Ε. Ε.Φ.Ο.Α, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ομίλου τένις που εδρεύει στην περιφέρεια της Ρώμης και συγκεκριμένα στον Δήμο APRILIA ( γνωστός από τις Moto Aprilia ) Κον. Fabio Fusco. Ο Κος. Fusco που αθλητής του συμμετείχε στο PREVEZA CUP 2013 επέστρεψε με την οικογένεια του για διακοπές στην πόλη μας.

Πρότεινε στον Κον. Παππά την Δωρεάν φιλοξενία  10 αθλητών του ομίλου μας ( αγωνιστικό τμήμα ) για μια εβδομάδα και προπόνηση με αθλητές του ομίλου στην Aprilia. Με την πρώτη επίσκεψη της Αντιπροσωπείας μας παρουσία εκπροσώπου της F.I.T ( Federazione Italiana Tennis ) θα γίνει συνάντηση και υπογραφή της αδελφοποίησης στο γραφείο του Δημάρχου της Aprilia ( πόλης με 125.000 κατοίκους και 20’ λεπτά από το κέντρο της Ρώμης με τραίνο ). Στο club Fusco θα παρέχεται η δυνατότητα προπόνησης αθλητών του ομίλου μας και από την Δ’ Ένωση που Πρόεδρος είναι ο Κος. Παππάς. Τις δαπάνες της εδώ παραμονής τους θα καλύπτουν οι ίδιοι.

Ο όμιλος μας θα μεταβαίνει τέλος Ιουνίου με το κλείσιμο της σχολικής περιόδου και οι Ιταλοί φίλοι μας θα έρχονται μετά το PREVEZA CUP. Αυτονόητο ότι θα υπάρξουν ξεναγήσεις των αθλητών.

Η συνάντηση του Κου. Παππά και του Κου. Fusco στο Δημαρχείο της Aprilia θα γίνει εντός του 2013. Αντίστοιχη εκδήλωση θα γίνει στην Πρέβεζα σε αίθουσα εκδηλώσεων ξενοδοχείου της πόλης μας.

Από το
Γραφείο Ενημέρωσης
του Ομίλου Τένις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου