Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Ιουλίου 30, 2013

Τα Ακτια θα αναβιώσουν στην Πρέβεζα

Μια σημαντική προσπάθεια για την αναβίωση των Ακτίων  δρομολογείται στον Δήμο της Πρέβεζας και  εκπρόσωποι των « πρωτεργατών» της προσπάθειας αυτής, η προισταμένη της Λ.Γ Εφορείας Αρχαιοτήτων Χριστίνα Μερκούρη και οι Γιώργος Τσιλιγκίρης και Γιώργος Ζιάκας από τον Σύλλογο «Ανθρώπολις» ενημέρωσαν σχετικά τον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαϊλη και τον εντεταλμένο σύμβουλο  για θέματα αθλητισμού Γιώργο Φραγκούλη.

Κατά  την διάρκεια του  τριημέρου  των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν  στις αρχές Σεπτεμβρίου  θα  αναβιώσουν αθλητικά  και πολιτιστικά δρώμενα καθώς και βαρκαρόλα  που θα είναι αφιερωμένη  στο μεγάλο ιστορικό γεγονός της Ναυμαχίας του Ακτίου.

Ο Δήμαρχος  Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης σημείωσε  ότι  ο Δήμος θα σταθεί  αρωγός στις εκδηλώσεις  οι  οποίες   είναι αφιερωμένος σε ένα  γεγονός το οποίο  άλλαξε την ιστορία του τότε κόσμου.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας των  εκδηλώσεων , την Πέμπτη 8 Αυγούστου  και ώρα 8 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού  Συμβουλίου ευρεία σύσκεψη φορέων  με ανοιχτή για όποιον επιθυμεί συμμετοχή στο πλαίσιο της προετοιμασίας του σημαντικού αυτού , όχι μόνο για την Πρέβεζα αλλά και την ευρύτερη περιοχή, γεγονότος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου