Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Αυγούστου 28, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Γ.Νίτσας"Το Θερμαλιστικό κέντρο Πρέβεζας 2003-2013, δεν προχώρησε ποτέ η ουσιαστική υλοποίησή του"

Πολλές συζητήσεις, πολλές συνεδριάσεις δημοτικών συμβουλίων, έχει απασχολήσει το ζήτημα του Θερμαλιστικού κέντρου του δήμου Πρέβεζας.

Η μελέτη ήταν παρακαταθήκη της δημοτικής αρχής του κ. Κώστα Παπαγεωργίου, από το 2003 απασχόλησε τη δημοτική αρχή του κ. Κλάπα, ο κ. Κλάπας ήταν δήμαρχος μέχρι το τέλος του 2010 κι όμως ύστερα από παλινωδίες, ανεξήγητες καθυστερήσεις και πάγωμα για άγνωστους λόγους, του ζητήματος, δεν προχώρησε ουσιαστικά η λειτουργία του θερμαλιστικού κέντρου, στα ιαματικά λουτρά Πρέβεζας.

Η σημερινή δημοτική αρχή του κ. Μπαίλη που ανέλαβε την 1-1-2011, ανακάλυψε το θέμα τον Φεβρουάριο του 2013 και χάθηκε κι άλλος πολύτιμος χρόνος, χωρίς φυσικά να γίνει το θερμαλιστικό κέντρο στην Πρέβεζα! Αναφέρουμε κάποια παρελθοντικά στοιχεία, διότι αναγκαζόμαστε με όσα διαβάσαμε το τελευταίο διάστημα και που σε ορισμένα υπάρχει η μισή αλήθεια. 

Στο δήμο Πρέβεζας πρέπει όλοι μαζί να βάλουμε ψηλά τον πήχη, πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον στα μάτια και να δώσουμε προοπτικές ανάπτυξης στην περιοχή μας που και τις δικαιούται και τις αξίζει. Πραγματική ανάπτυξη! Έτσι όπως την οραματίζεται και τη σχεδιάζει η ανεξάρτητη  δημοτική παράταξη Πρέβεζας «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ». 

Δεν υπάρχουν περιθώρια να χαθεί κι άλλος χρόνος για την ανάπτυξη, ήδη έχουμε χάσει πολύ χρόνο και πολύ δρόμο και οι ευθύνες αναλογούν ακέραια σ’ αυτούς που διοίκησαν το δήμο Πρέβεζας, τα τελευταία 10 χρόνια!

Το θερμαλιστικό κέντρο Πρέβεζας είναι η κορυφή του παγόβουνου, θα υπάρξουν κι άλλα «θερμαλιστικά κέντρα» που θα αλληλοκατηγορούν οι νυν τους πρώην και τούμπαλιν, εμείς αφήνουμε το παρελθόν στο παρελθόν, κάνουμε όλοι μαζί παρελθόν, πολιτικές που τα τελευταία 10 χρόνια, το μόνο που έχουν κάνει, είναι να μας πάνε πίσω και σχεδιάζουμε το μέλλον της Ανάπτυξης. 

Αφήνουμε τους πρώην και τους νυν στο παρελθόν, προχωράμε μπροστά και σχεδιάζουμε μαζί το μέλλον της Πρέβεζας, σχεδιάζουμε μια ισόρροπη ανάπτυξη που θα δώσει πνοή και ζωή σε όλο τον διευρυμένο δήμο Πρέβεζας.

Αξιοποιούμε μια σειρά από πλεονεκτήματα που το παρελθόν δεν μπόρεσε! Οι ίδιες πολιτικές συνταγές, δεν μπορούν να δώσουν στο δήμο Πρέβεζας, τις προοπτικές που μπορεί να κερδίσει μέσα από την ανανεωτική και σταθερή πορεία προς την ανάπτυξη! 

Όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε συστημικές εκπροσωπήσεις που δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν στο δήμο Πρέβεζας, όπως δεν πρόσφεραν τόσα χρόνια.

 Αν όχι όλοι εμείς, ποιοι; Αν όχι τώρα; Πότε; Η ανεξάρτητη  δημοτική παράταξη  «Ανάπτυξη Τώρα» καλεί τους δημότες Πρέβεζας να αντισταθούν και να γυρίσουν την πλάτη τους στο παρελθόν, δίνοντας ελπίδα για το μέλλον!

ΠΡΕΒΕΖΑ  28/08/2013
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
<  ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ >
Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΝΙΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου