Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Αυγούστου 12, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του 25ου Ράλλυ Ιονίου


Την τελετή λήξης του 25ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Γύρου Ιονίου φιλοξένησε την Κυριακή η πόλη της Πρέβεζας. 

Εξήντα τέσσερα σκάφη με πλήρωμα 350 ατόμων ξεκίνησαν να φτάνουν στο λιμάνι από το Σάββατο όπως σας παρουσίασε το PrevezaBest δείτε εδώ και την Κυριακή στις 8.30 το βράδυ στην πλατεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου πραγματοποιήθηκαν οι απονομές των κυπέλλων στους νικητές. 

Την γιορτή διοργάνωσαν ο Δήμος Πρέβεζας και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο με την συμμετοχή του Εμπορικού Επιμελητηρίου, του Συλλόγου Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων, των επιχειρηματιών του Ναυτικού Τουρισμού κυρίων Τέφα και Τσιλιγκίρη, των Γυναικών του Αγίου Θωμά , του Εμπορικού Συλλόγου του Ιστορικού Κέντρου και άλλων φορέων. 

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης άνοιξε η Μαριέττα Γκούμα με την χορευτική της ομάδα.


Στη συνέχεια χαιρετισμούς απηύθυναν ο δήμαρχος κ. Μπαίλης ,η κ.Π.Καζάκου πρόεδρος του δημοτικού λιμενικού ταμείου , ο κ. Καλογερόπουλους πρόεδρος του συλλόγου ιστιοπλόων Πατρών, ο πρόεδρος του συλλόγου ιστιοπλόων Κέρκυρας κ .Βλάχος και ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής κ. Μπούντας.


Αξίζει να σταθούμε στις δηλώσεις των κ.κ. Καλογερόπουλου και βλάχου ,οι οποίοι μεταξύ άλλων ανέφεραν ότι η Πρέβεζα είναι μια πόλη με μεγάλες δυνατότητες ,συνεχίζοντας ο κ. Καλογερόπουλος έκανε ειδική μνεία στον κ. Γ.Τέφα και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε με τον κ.Τέφα σχεδιάσαμε την τοποθεσία της τελετής λήξης του 25ου Ράλλυ Ιονίου". 


Ο κ. Βλάχος μεταξύ άλλων στο τέλος του χαιρετισμού του ανέφερε ότι ίσως και του χρόνου στο 26ο Ράλλυ Ιονίου να γίνει στη πόλη της Πρέβεζας. 


Έπειτα ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής έδωσε αναμνηστικά δώρα στο δήμαρχο ,την πρόεδρο του δημοτικού λιμενικού ταμείου καθώς και στην Λιμενάρχη κ. Μαργέλη 


ενώ τους ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν για την ευχάριστη διαμονή τους στη Πρέβεζα αλλά και για την βοήθεια που τους προσφέρθηκε.

Αμέσως μετά ακολούθησαν οι απονομές στις νικήτριες ομάδες ιστιοπλόων.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου