Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Αυγούστου 31, 2013

Πάνω από 70 προσαγωγές μετά την επίθεση εναντίον του Περιφερειάρχη Ηπείρου και της οικογένειάς του

Πάνω από εβδομήντα προσαγωγές έκανε στη διάρκεια της νύχτας η αστυνομία, η οποία μετά την επίθεση που έγινε στον ξενώνα της οικογένειας του Περιφερειάρχη Ηπείρου, εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή τους.
Η επίθεση σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις έντεκα το βράδυ. Ομάδες αντιεξουσιαστών, οι οποίες φαίνεται ότι είχαν οργανώσει καλά το σχέδιο μπήκαν στον προαύλιο χώρο του ξενοδοχείου.
Έγραψαν συνθήματα και στη συνέχεια άρχισαν να καταστρέφουν αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα. Σε δύο από αυτά προκάλεσαν μεγάλες ζημιές.
Εκείνη την ώρα βγήκε εντελώς τυχαία στην αυλή μέλος της οικογένειας το οποίο δέχθηκε απειλές ακόμη και για τη ζωή του.
Οι ομάδες των αντιεξουσιαστών, που στο σύνολό τους σχεδόν φορούσαν κουκούλες, έδειχναν ότι γνωρίζουν καλά το χώρο και εκτελούσαν κατά βήμα το σχέδιο που είχαν εκπονήσει.
Έτσι αφού προκάλεσαν ζημιές άρχισαν να φεύγουν προς διάφορες κατευθύνσεις. Η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και σύμφωνα με πληροφορίες προχώρησε σε προσαγωγές υπόπτων.
Πρόκειται πάντως για μία άνανδρη επίθεση που έγινε και η οποία δεν έχει προηγούμενο για τα Γιάννινα.
Είναι απαράδεκτο και απολύτως καταδικαστέο αυτό που συνέβη και με την ανάλογη σοβαρότητα θα πρέπει να αντιμετωπιστεί από το σύνολο του πολιτικού κόσμου της περιοχής.
Το γεγονός δε ότι η επίθεση αυτή έρχεται λίγο μετά την επιχείρηση της αστυνομίας στα κτίρια του παλιού Χατζηκώστα μόνο προβληματισμό προκαλεί και βέβαια θέτει σε συναγερμό την τοπική αστυνομία.

epiruspost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου