Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Αυγούστου 28, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Λείπει το αίσθημα της ασφάλειας από τα χωριά του Νομού

Ιστορίες φόβου εκτυλίσσονται στα χωριά του νομού που πλήττονται περισσότερο από το μικροέγκλημα.

Πολλοί είναι οι κάτοικοι που καταγγέλλουν ελλιπή παρουσία ένστολων που θα λειτουργούσε όπως μας είπαν αποτρεπτικά για τους δράστες και ενισχυτικά για το αίσθημα της ασφάλειας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η διαμαρτυρία κατοίκου από το Νικολίτσι Πρέβεζας, ο οποίος μας είπε ότι το Σάββατο σπίτια στον οικισμό Ελιά βρέθηκαν στο «στόχαστρο» διαρρηκτών.

Ο ίδιος δήλωσε αγανακτισμένος για την αδιαφορία της πολιτείας σχετικά με τα κρούσματα μικροεγκληματικότητας στην περιοχή. 

Σύμφωνα με τον ίδιο τα κρούσματα αυτά που είναι συχνά όχι μόνο στην περιοχή του αλλά και σε άλλο χωριά έχουν αναπτύξει στο μέγιστο βαθμό την ανασφάλειά των ηλικιωμένων κατοίκων. 

Να θυμίσουμε ότι σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από δύο περίπου μήνες η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας η οποία κοινοποιήθηκε μέσω ΠΟΑΣΥ στο Αρχηγό της ΕΛΑΣ στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Ηπείρου, στον Αστυνομικό Διευθυντή Πρέβεζας, καθώς και στους Βουλευτές του νομού γινόταν αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κατακερματισμένη Α.Δ Πρέβεζας, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αντεπεξέλθει στην αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων.

Δ.Ρ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου