Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Αυγούστου 02, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Στο κενό έπεσαν οι προσπάθειες του δήμου


Άνευ ουσίας τα ασφαλιστικά μέτρα και τα εξώδικα που έστελνε ο δήμος Πρέβεζας ενάντια στην εξαμελή-άπορη οικογένεια.

Έπειτα και την τελευταία εξώδικη διαμαρτυρία του δήμου ,με την οποία ζητούσε 9.200 ευρώ από την άπορη οικογένεια ,τελικά έπειτα από συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της κ. Αντιεισαγγελέως μεταξύ των εκπροσώπων του δήμου και του δικηγόρου της οικογένειας ,  ζήτησε η κ. Αντιεισαγγελέας να μεταβούν όλοι στην οικία για να διαπιστώσουν αν ο πρώτος όροφος του σπιτιού χρησιμοποιείται από μέλη της οικογένειας, όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων κ. Κατσιπανέλης ,του οποίου ο ισχυρισμός έπεσε στο κενό ,αφού όπως διαπίστωσαν όλοι παρουσία της Αντιεισαγγελέως και των συνηγόρων κάτι τέτοιο δεν ευσταθούσε ,καθώς ο πρώτος όροφος ήταν άδειος.

Έτσι έπειτα από αυτή την εξέλιξη ο δήμος συμβιβάστηκε να του παραδοθούν τα κλειδιά του πρώτου ορόφου, έπειτα τις απέλπιδες προσπάθειες  που έκαναν για τον  εκδιωγμό της οικογένειας από το σπίτι και αφού υπέστησαν το τεράστιο φορτίο της ψυχολογικής μεταξύ άλλων κούρασης ,η όλη προσπάθεια του δήμου κατέληξε στο κενό.Τελικώς η εξαμελής οικογένεια μέσω του δικηγόρου της κ. Φατούρου με την ισχυρή υπερασπιστική του γραμμή, θα παραμείνει στο ισόγειο του σπιτιού, χωρίς τις απειλές  του δήμου Πρέβεζας.


Το PrevezaBest βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της οικογένειας στηρίζοντας την ,με αναρτήσεις και ενημερώνοντας τους πολίτες για το τι πραγματικά συνέβη στην υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου