Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Αυγούστου 25, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μάγεψε η Νατάσα Θεοδωρίδου…


Σε γνωστό παραλιακό μαγαζί ,βρέθηκε χτες 24/8 η γνωστή τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου σε μια σειρά από εμφανίσεις που πραγματοποιεί σε διάφορα μέρη της Ελλάδας .

Έτσι το βράδυ του Σαββάτου που σειρά είχε η εμφάνιση της σε γνωστό παραλιακό μαγαζί της Πρέβεζας,  ο κόσμος, ο οποίος ξεπέρασε περί τις 2.500 από νωρίς το βράδυ είχε γεμίσει τους χώρους του μαγαζιού. 

Αφού το πρόγραμμα  άνοιξαν δυο νεαρά και πάρα πολύ ταλαντούχα παιδιά, ο Άγγελος Ανδριανός και η Ειρήνη Δανιήλ {θυμηθείτε τα ονόματα, σίγουρα θα απασχολήσουν το μέλλον του πενταγράμμου με τις καλλιτεχνικές τους δραστηριότητες}.Σειρά είχε η εμφάνιση της γνωστής αοιδού ,η οποία όταν έκανε την εμφάνιση της στη πίστα καταχειροκροτήθηκε.

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα το οποίο διήρκεσε συνολικά 6 ώρες περίπου ,ο κόσμος που βρέθηκε στο μαγαζί δεν σταμάτησε να αποθεώνει την γνωστή καλλιτέχνιδα. 

Αξίζει να αναφέρουμε το γεγονός ότι μετά το πέρας του προγράμματος ,παρά την κούραση της γνωστής καλλιτέχνιδος ,επισκέφτηκαν στο καμαρίνι της , πλήθος κόσμου και εκείνη δεν σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα και να φωτογραφίζεται με τους θαυμαστές της. 

Όπως επίσης μας ανέφεραν πολλές θαυμάστριες της ,έμειναν πραγματικά έκπληκτες τόσο με τις φωνητικές της επιδόσεις αλλά και με τις ενδυματολογικές της επιλογές αλλά κυρίως  με τα χτενίσματα που εμφανίστηκε στο κοινό. 

Για αυτό βέβαια, δεν ευθύνεται άλλος παρά τον γνωστό Hair stylist Βασίλη Μπουλούβαση , ο οποίος συνοδεύει την κ.Θεοδωρίδου στις συναυλίες της και επιμελείται των χτενισμάτων της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου