Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Αυγούστου 27, 2013

Πρωτοποριακές οι απόψεις του Δήμου Λευκάδας για τα στέγαστρα των δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Περιμένει πρώτα να… παλιώσουν και μετά να τα τοποθετήσει!!!

Της ΕΥΗΣ ΜΠΑΚΑΛΗ-ΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟΥ


Τα νέα στέγαστρα που επιβάρυναν τους Λευκαδίτες με το συνολικό ποσό των 14.760,00 ευρώ – μετά την «απευθείας ανάθεση» σε μια Α.Ε. του… Ορχομενού Βοιωτίας – «ξεκουράζονται» ακόμα και σήμερα αραδιασμένα κατά μήκος της περίφραξης του αμαξοστασίου του Δήμου Λευκάδας, παρότι το καλοκαίρι κοντεύει να τελειώσει.

Ένα μέρος από τα περίφημα στέγαστρα των… 1000 ευρώ συν ΦΠΑ έκαστον, που - σύμφωνα με τον Δήμο Λευκάδας… ΘΑ τοποθετούνταν «σε όλο το οδικό δίκτυο και ιδιαίτερα στη διαδρομή Λευκάδα-Βασιλική προκειμένου να… εξυπηρετούνται οι πολίτες» - στέκονται αγέρωχα και ατενίζουν το… άπειρο, μήπως και δουν κανέναν υπάλληλο του Δήμου να έρχεται να τα πάρει για να τοποθετήσει, επιτέλους, στα προαναφερόμενα σημεία.
«Εμείς πορευόμαστε με τις θετικές απόψεις» μας ενημέρωσε ο Δήμος Λευκάδας όταν φιλοτιμήθηκε, έστω και αργοπορημένα, να απαντήσει στο άρθρο μας με τίτλο: Νέα μόδα στη Λευκάδα. Στέγαστρα δεκάδων χιλιάδων ευρώ» που δημοσιεύθηκε, πριν έναν περίπου μήνα, στην εφημερίδα LEFKASNEWS, αλλά η «ευαισθησία» που, τότε, επικαλούνταν στην απάντησή του είναι διαμετρικά αντίθετη με τις πράξεις του.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου