Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Αυγούστου 30, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πως λειτούργησε το θερινό ωράριο του Ιστορικού Κέντρου ;


Μιας και βρισκόμαστε  στο τέλος της Τουριστικής σεζόν ,για την πόλη της Πρέβεζας τουλάχιστον, θελήσαμε να έχουμε την άποψη της προέδρου του Εμπορικού συλλόγου καταστηματαρχών του Ιστορικού Κέντρου κ.Γαλανοπούλου  καθώς και του προέδρου των εστιατόρων και συναφών επαγγελμάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος κ. Κόκκαλη.

Την κ.Γαλανοπούλου την συναντήσαμε στο κατάστημα της {Galery de Beaute} η οποία μας δήλωσε " Παρά  την δυσκολία που αντιμετωπίζουμε σαν λαός ,για την Πρέβεζα ήταν μια αρκετά καλή τουριστική σεζόν. 


Αναφορικά με το νέο ωράριο που για πρώτη φορά λειτούργησε στα καταστήματα του ιστορικού κέντρου ,είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι. Οφείλω σε αυτό το σημείο να σας καταθέσω δε, ένα χαρακτηριστικό στοιχείο..Ενώ στη συνέλευση που είχε πραγματοποιήσει ο σύλλογος μας στην αρχή της σεζόν, κάποιοι είχαν δυσανασχετήσει …και είναι αυτοί που τώρα θέλουν να λάβει παράταση το θερινό ωράρια για ένα δεκαπενθήμερο ακόμη… 

Ευελπιστούμε για την νέα τουριστική σεζόν του 2014 με την στήριξη και συνάμα την υποστήριξη και άλλων αρμόδιων φορέων να έχουμε ακόμα καλύτερη σεζόν για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού αλλά για μια  παραγωγικότερη  και πιο τουριστική Πρέβεζα."



Ο κ.Κόκκαλης Πρόεδρος των εστιατόρων και συναφών επαγγελμάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος δήλωσε " Η καθιέρωση του ωραρίου κατά τις απογευματινές ώρες ,την περίοδο του καλοκαιριού ,ήταν μια προσπάθεια ετών ,μεταξύ άλλων και του δικού μας συλλόγου και φέτος αποτέλεσε το επιστέγασμα των προσπαθειών των καταστημάτων του ιστορικού κέντρου και των δικών μας. 

Πέρυσι όπως θα θυμάστε η Αστυνομία κυνήγησε τα καταστήματα ,τα οποία, ήταν ανοιχτά. Δεν είναι τόσο το μεροκάματο ,αλλά το γεγονός ότι η ο πόλη ,μπορεί και παίρνει ανάσες  και να μπορούν οι επισκέπτες της να κάνουν βόλτα στους δρόμους ,έχοντας ανοιχτά τα καταστήματα μιας και η Πρέβεζα είναι χαρακτηρισμένη σαν Τουριστική Περιοχή.

Η πόλη φαίνεται ζωντανή  ,η πόλη όπως σας προανέφερα είναι τουριστική και γύρω από αυτό το θέμα ,το παραμύθι ,ότι έπρεπε να καταστήματα να είναι κλειστά και κακώς ανοίγουν ,σταμάτησε ,εκεί που έπρεπε να είχε σταματήσει εδώ και χρόνια…

Θεωρώ και άλλες ενέργειες του συλλόγου μας ,οι οποίες είναι στη κατεύθυνση και συμβάλλουν προς την ανάπτυξη της πόλης ,πρέπει να γίνουν και ευτυχώς μετά από οχτώ χρόνια θα δούμε να αναβιώνουν πολιτιστικά δρώμενα από την ναυμαχία του Ακτίου ,κάτι το οποίο ο σύλλογος μας είχε προτείνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. 

Δράττομαι της ευκαιρίας ακόμη ,να σας αναφέρω ότι ο σύλλογος μας εδώ και 5 χρόνια περίπου την αναβίωση της Ναυτικής εβδομάδος ,μετά τον βιολογικό καθαρισμό στη παραλία [όχι στο κολυμβητήριο] είναι από τις προσπάθειες που δεν κοστίζουν και που πρέπει να γίνουν… "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου