Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 22, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις…


Κι  αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή  σου όπως την θέλεις,
Τούτο προσπάθησε μονάχα όσο μπορείς:
Μην την εξευτελίζεις…

Πραγματοποιήθηκε από την Λέσχη Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πρέβεζα το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, ώρα 20:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πρέβεζας (πρώην Όαση), η πολιτιστική της εκδήλωση με αφορμή τον εορτασμό των 150 χρόνων από τη γέννηση του Κ. Π. Καβάφη.

Η προσέγγιση του ποιητικού έργου του  Κ.Π.Καβάφη  έγινε από τον φιλόλογο Κοσμά Κοψάρη, πλαισιωμένο από ποιήματα του Καβάφη που  απέδωσαν τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης: Ελευθερία Αγγέλη, Ευδοξία Κάκου, Εριφύλλη Μάντη, Αλεξία Μπουκουβάλα, Ανδρέας Ντούσκας, Αθηνά Παππά, Κική Σακκά, Βάνα Τάκη και Μάρθα Χελά.

Παράλληλα  οι Κωνσταντίνος Αντύπας και Νίκος Λιόντος έντυσαν μουσικά τη βραδιά αυτή.  Επίσης προβλήθηκε απόσπασμα από την εκπομπή του ΣΚΑΙ «Οι Έλληνες του Πνεύματος και της Τέχνης - Κ. Π. ΚΑΒΑΦΗΣ».

Την εκδήλωση προλόγισε η κ. Κική Σακκά, συντονίστρια της Λέσχης Ανάγνωσης Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πρέβεζας.

Την εκδήλωση μεταξύ άλλων, τίμησε με την παρουσία του ο Εντεταλμένος σύμβουλους του Δήμου για θέματα πολιτισμού κ.Κ. Κορωναίος, ο οποίος ,έπειτα από ένα πρόβλημα υγείας, που τον ανάγκασε να βρίσκεται μακριά από τα καθήκοντα του ,είναι και πάλι κοντά μας. Welcome Back Κοσμά…  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου