Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 03, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Άλλες δύο φωτιές ξέσπασαν σε Σαμψούντα και Κοτσανόπουλο


Δύο εστίες πυρκαγιών ξέσπασαν σήμερα σε χωριά της Πρέβεζας. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις πληροφορίες του PrevezaBest ,η πρώτη σημειώθηκε στις 3 το μεσημέρι περίπου στη Σαμψούντα και αμέσως δόθηκε σήμα στην Πυροσβεστική υπηρεσία Πρέβεζας όπου έσπευσαν 3 οχήματα 2 υδροφόρα και ένα επιβατικό με έξι άντρες ,μεταξύ αυτών και ο Υποδιοικητής κ.Βαρδής και αμέσως προέβησαν στην κατάσβεση των καλαμιών ,των οποίων η υπολογίζεται σε μισό στρέμμα περίπου η καμένη έκταση.

Νέα εστία φωτιάς ξέσπασε στις 7 το απόγευμα αυτή τη φορά στο κάτω Κοτσανόπουλο και αμέσως  σήμανε συναγερμός  για άλλη μία φορά στην πυροσβεστική υπηρεσία κατά την διάρκεια της μέρας και αμέσως έσπευσαν 5 οχήματα από την Πρέβεζα και 1 όχημα του θεσπρωτικού για να συνδράμει στο έργο της κατάσβεσης.

Συνολικά σύμφωνα με τις πληροφορίες του PrevezaBest στο σημείο βρέθηκαν 14 άντρες και ο Διοικητής  της Π.Υ. Πρέβεζας κ.Βασδέκης  ,ο οποίος συντόνιζε την επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς.

Για άλλη μια φορά οι άντρες της Π.Υ. Πρέβεζας στη πρώτη γραμμή του καθήκοντος ,η κινητοποίηση των οποίων, ήταν άμεση και έτσι η φωτιά έκαψε ένα στρέμμα περίπου δασικής έκτασης.

Φώτο αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου