Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 04, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Απίστευτο – Σε γειτονικά καταστήματα κάνουν την ανάγκη τους , οι επισκέπτες του Λαογραφικού Μουσείου Ζαλόγγου

Μέσω της επιστολής της οποία μας απέστειλε εθελοντής του Λαογραφικού Μουσείου Ζαλόγγου κ. Κωνσταντίνος  Θ. Πετρόπουλος ,την οποία δημοσιεύσαμε χτες όπως μπορείτε να δείτε εδώ

Ο κ.Πετρόπουλος μέσω της επιστολής του, θέλησε να γνωστοποιήσει τις παρατηρήσεις του από την εθελοντική του εργασία στο Μουσείο. Έτσι διαβάζοντας κανείς την επιστολή ,διαπιστώνει απίστευτα πράγματα.

Μεταξύ των οποίων όπως αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Πετρόπουλος οι τουαλέτες του Μουσείου είναι βουλωμένες και έτσι καταστήματα που βρίσκονται πλησίον του Μουσείου ,οι ιδιοκτήτες παραχωρούν τις τουαλέτες των καταστημάτων τους προς εξυπηρέτηση των επισκεπτών του Μουσείου. 

Μία άλλη σημαντική παρατήρηση του κ.Πετρόπουλου είναι ότι το σαράκι και ο σκόρος έχουν αρχίσει να τρώνε τα εκθέματα του Μουσείου και όπως αναφέρει στην επιστολή του σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει Λαογραφικό Μουσείο. 

Μάλιστα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Πετρόπουλο μας ανέφερε ότι μετέβη στο Δημαρχείο της Πρέβεζας για να ενημερώσει τον δήμαρχο κ. Μπαίλη σχετικά με τις παρατηρήσεις του.

Η απάντηση του δημάρχου ήταν ..θα τα διορθώσουμε….Ο καθένας πλέον μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου