Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 02, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του Μουσείου του ΔΡ. Γκούβα - Video


Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας τα εγκαίνια του Μουσείου Τεχνών και Επιστημών του ΔΡ.Χ.Γκούβα ,ημέρα την οποία έγινε η Ναυμαχία του Ακτίου. 



Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο χώρο του Μουσείου ,τόσο για να συγχαρεί τον Γνωστό γιατρό και συλλέκτη ,όσο και για να θαυμάσουν από κοντά τα εκθέματα. 


Στην ομιλία του ο κ. Γκούβας μεταξύ άλλων ανέφερε ,ότι τα εκθέματα τα οποία βρίσκονται στη κατοχή του είναι πολύ περισσότερα από ότι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην έκθεση του Μουσείου, για αυτό το λόγο θα πραγματοποιούνται εναλασσόμενες  παρουσιάσεις των εκθεμάτων .

Επίσης σε άλλο σημείο της ομιλίας του κ.Γκούβα ανέφερε ότι όλες οι προσπάθειες να βρεθεί χώρος  εντός της πόλης για την εγκατάσταση του Μουσείου Τεχνών και Επιστημών απέτυχαν παταγωδώς …




Ο χώρος του Μουσείου αποτελείται από τρεις θαλάμους ,ο πρώτος θάλαμος εμπεριέχει πίνακες ζωγραφικής ,ο δεύτερος θάλαμος είναι η κυρίως αίθουσα με τα εκθέματα του μουσείου και στον τρίτο θάλαμο υπάρχουν επίσης εκθεσιακά αντικείμενα.


Ο ΔΡ.Γκούβας ανέφερε ότι λόγω του όγκου των αντικειμένων προς έκθεση θα πραγματοποιηθεί μια επέκταση του χώρου. 


Το μουσείου Τεχνών και Επιστημών ανοίγει από αύριο τις πύλες του για το κοινό. 


Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος κ.Μπαίλης ενώ την παρουσία και σχόλια έκανε ο κ. Ε.Κυτίνος,ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους του Μουσείου, μουσικό πρόγραμμα καθώς και χορευτικά ένθετα από την χορευτική ομάδα του κ.Γ.Θάνη 

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του κ.Γκούβα στη κάμερα του PrevezaBest

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/9/13 23:50

    στη μέση του πουθενά...ή μηπως θα φτάνει το αστικό εκει για τους επισκέπτες...λεφτά στο πουθενα χωρίς στρατηγική! απλα να γινει λόγω ΕΣΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/9/13 00:37

      Ποιος σας είπε οτι εγινε με χρηματα του ΕΣΠΑ????έγινε με προσωπικη απάνη απο το πρωτο εως το τελευταιο ευρώ!!!καλό θα ειναι πριν γραΦΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΜΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΕ ΤΙ ΛΈΜΕ!!!ΕΛΕΟΣ!!!

      Διαγραφή