Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Οκτωβρίου 02, 2013

Όπλα και ναρκωτικά στο σπίτι του Αξιωματικού της ΕΛΑΣ-συνεργάτη της Χρυσής Αυγής στα Γιάννενα!!!



Συνέλαβαν και τον 22χρονο γιο του για ναρκωτικά

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθη χθες ο αστυνομικός υποδιευθυντής Α. Σ. από τα Γιάννενα,καθώς και μία γυναίκα 52 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατάχρηση εξουσίας, πλαστογραφία, ψευδή βεβαίωση, νόθευση κατ΄εξακολούθηση, κατοχή και εμπορία όπλων, λαθρεμπορία, ξέπλυμα μαύρου χρήματος κ.λπ. αδικήματα.Ο συγκεκριμένος αξιωματικός, τα τελευταία χρόνια, φέρεται ότι εγκαινίασε τον...

κύκλο των συνεργαζόμενων με την χρυσή αυγή αστυνομικών.Φρόντιζε να παραπέμπει όσους κατοίκους της περιοχής ζητούσαν τη συνδρομή της Αστυνομίας για την πάταξη της εγκληματικότητας, στα τοπικά γραφεία της Χρυσής Αυγής, τα μέλη της οποίας λειτουργούσαν ως ένα είδος... πολιτοφυλακής! Επιπλέον, όσοι αλλοδαποί κατέφευγαν στο ΑΤ του Αγίου Παντελεήμονα για να καταγγείλουν ρατσιστική επίθεση σε βάρους τους, ο πρώην διοικητής φρόντιζε να τους αποθαρρύνει με διάφορες δικαιολογίες. Στην περίπτωση μάλιστα που επέμεναν, τους απειλούσε, λέγοντάς τους πως θα τους συλλάβει.

Ναρκωτικά και όπλα  στο σπίτι
Xθες,πραγματοποιήθηκε και έρευνα στο σπίτι του Α.Σ. στο κέντρο των Ιωαννίνων,όπου βρέθηκε και ποσότητα με 718 γραμμάρια χασίς, πολλά όπλα, χρήματα κι άλλα πειστήρια!!!Για την ποσότητα των ναρκωτικών μάλιστα, η ΕΛΑΣ,συνέλαβε τον 22χρονο γιό του Α.Σ. και έναν φίλο του.Για την ίδια υπόθεση αναζητούνται ακόμη δύο άτομα (ένας άνδρας και μία γυναίκα) με απόφαση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο υποδιευθυντής τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε ΕΔΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου