Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Οκτωβρίου 29, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συνεχίζονται οι εργασίες στην πίστα του κούκου


Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εργασίες αναβάθμισης της πίστας του κούκου. 


Σήμερα συγκεκριμένα τα μέλη του συλλόγου Συ.Φι.Μο.Π. μαζί με όχημα ιδιώτη, προέβησαν από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα σε εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού στο εσωτερικό της πίστας. 

Σε αυτό το σημείο τα μέλη του συλλόγου Συ.Φι.Μο.Π ευχαριστούν ιδιαιτέρως τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ.Ανατολιωτάκη για την προσφορά που έκανε στο σύλλογο μας και έτσι μπορέσαμε να εξασφαλίσουμε το απαραίτητα κόστος του πετρελαίου του οχήματος.

Επιπλέον θερμά ευχαριστούμε τόσο τον Αντιδήμαρχο Ζαλόγγου κ. Μπαρτζώκα για την συμμετοχή του στην προσπάθεια μας , όσο και τον χειριστή του οχήματος κ. Λεωνίδα Τζουμερκιώτη που με την υπομονή – επιμονή του, καταφέραμε να καθαρίσουμε ένα σημαντικό κομμάτι της πίστας. 

Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα η πίστα του κούκου αρχίζει και γίνεται ξανά πίστα όπως όλοι την έχουμε στο νου μας, μέσα από τις μεγάλες δόξες της φιλοξενώντας πανελλήνιους και Μεσογειακούς αγώνες και όχι ένα παρατημένο βάλτο που αντικρίσαμε, στις αρχές των εργασιών μας.

Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας και χρειαζόμαστε όλους τους φορείς στο πλευρό μας, παράλληλα απευθύνουμε έκκληση τόσο προς τον δήμο όσο και προς την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας να συμπορευτούν μαζί μας για την ανάδειξη του τόπου μας, μέσα από την πίστα του κούκου. 

Έχουμε μια μοναδική ευκαιρία… Εμείς θα την αξιοποιήσουμε ,σας θέλουμε όλους κοντά μας στην κοινή μας προσπάθεια..





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου