Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Οκτωβρίου 07, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Στην Κεντροδεξιά ο νέος είναι ωραίος ...{;} ο παλιός είναι αλλιώς...{;}


Εφτά μήνες απομένουν για την πραγματοποίηση των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Έτσι αν και το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει απόλυτα ,σε κάποιες παρατάξεις ναι μεν υπάρχει ξεκάθαρη η δήλωση ανθρώπων που θα ηγηθούν ψηφοδελτίων βλέπε {Μπαίλη,Νίτσας, Κλάπας}, σε άλλες κομματικές παρατάξεις το τοπίο παραμένει ασαφές των προσώπων που θα ηγηθούν.

Μια από αυτές τις παρατάξεις ,είναι και ο λεγόμενος κεντροδεξιός χώρος ,όπου όπως πληροφορούμαστε ,άλλος σύμφωνα με  πληροφορίες έχει πάρει το χρίσμα και άλλος είναι αυτός που δηλώνει πως θα ηγηθεί ψηφοδελτίου… Και για να μιλήσουμε με ονόματα πλέον...

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές του PrevezaBest , ο νεαρός σε ηλικία Αναστάσιος Δράκος ,έχει λάβει το χρίσμα από τη Νέα Δημοκρατία και του παρέχει την στήριξη στη περίπτωση που θελήσει να ηγηθεί ψηφοδελτίου. 

Από την άλλη οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του κ. Γιαννάκη και αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Σαραμπασίνας , ξεκινά τις προετοιμασίες να ηγηθεί και αυτός ενός ψηφοδελτίου. Τώρα το κατά πόσο αυτό είναι εφικτό ,ένας άνθρωπος ο οποίος προέρχεται από τον κεντροδεξιό χώρο να ηγηθεί ενός ψηφοδελτίου ,δίχως την στήριξη του κόμματος του ,είναι κάτι το οποίο γνωρίζει ο ίδιος.{Την σήμερον ημέρα βέβαια όλοι  σχεδόν οι πολιτευτές ,προσπαθούν να αποτινάξουν το στίγμα των κομμάτων τους}. 

Από την άλλη ο κ. Δράκος μέχρι στιγμής κρατά χαμηλούς τόνους και οποιαδήποτε προσπάθεια {σαν και τη δική μας} να αναφέρεται το όνομα του είναι κάτι το οποίο δεν επιθυμεί ,μιας και ο ίδιος δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα  τις προθέσεις του. 

Ένα σενάριο το οποίο εμείς θεωρούμε πιθανό είναι να ηγηθεί ενός ψηφοδελτίου ο κ. Σαραμπασίνας ,να ηγηθεί και ο κ. Δράκος ενός δεύτερου ψηφοδελτίου από τον ίδιο χώρο  και αυτό το οποίο θα έχουν καταφέρει ,είναι να έχουμε μια επανάληψη της ιστορίας του 2002 {οι παλαιότεροι θυμούνται τι είχε συμβεί σε Νομαρχιακό επίπεδο με τους πολιτευτές της Ν.Δ.} και απλά να κάνουν πιο εύκολη τη ζωή των πολιτικών τους αντιπάλων...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου