Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Οκτωβρίου 31, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Θωμάς Βασιλειάδης "Το μεγαλύτερο λάθος μου, ήταν που ανέλαβα την ομάδα"


Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα το απόγευμα  στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.  [εφημερίδων ,ραδιοφώνου ,ηλεκτρονικών]  ο πρώην προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα κ. Θωμάς Βασιλειάδης. 

Ο κ. Βασιλειάδης αφού έκανε μια ιστορική αναδρομή  των παρελθόντων ετών και αναφέρθηκε στις δύο προηγούμενες συνεργασίες που είχε με τον ΠΑΣ αναφέρθηκε στο πως προέκυψε η Τρίτη συνεργασία και από τα λεγόμενα του δεν θα είναι και η τελευταία. 

Ο κ. Βασιλειάδης  έκανε λόγω για κακές επιλογές και λάθος αποφάσεις της διοίκησης σε διάφορα πόστα. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ΠΑΣ Πρέβεζα είναι ιδέα και είναι πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις, ο ΠΑΣ ανήκει στην πόλη. Ενώ δήλωσε πως μια μερίδα του κόσμου ήθελε η ομάδα να διαλυθεί.

Σε ερώτηση μας, ποια ήταν τα λάθη που ο ίδιος έκανε ; [Διότι στην αρχή της ομιλίας του ανέφερε πως και εγώ ο ίδιος έκανα λάθη..] Απήντησε "Το μεγαλύτερο λάθος μου, ήταν που ανέλαβα την ομάδα. Γιατί πάντα με φώναζαν όταν υπήρχε κακομοιριά. Το μεγαλύτερο λάθος μου ήταν αυτό. Όμως εγώ αγαπάω παθολογικά το ποδόσφαιρο και ανθρώπους που εκτιμώ ,όπως είναι ο Πετρόπουλος και ο Αμάραντος μην θέλοντας να τους βλέπω να στεναχωριούνται και θέλοντας να τους βοηθήσω στην προσπάθεια τους , πιστεύοντας, ότι μπορώ να τους βοηθήσω , έκανα αυτό το μεγάλο λάθος. Τρεις μήνες δεν έχω πάρει δραχμή. Ένα άλλο λάθος ήταν, αν τους έκθετα [την διοίκηση] στους δημοσιογράφους ενδεχομένως πριν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος να τους ανάγκαζα να προχωρήσουν σε ανεύρεση χρημάτων, αλλά οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι και στεναχωριέσαι όταν βλέπεις τον φίλο σου..να θέλει αλλά να μην μπορεί.."

Επιπλέον ο κ. Βασιλειάδης μεταξύ άλλων γεγονότων αναφέρθηκε στην περίπτωση των ποδοσφαιριστών Χαιδάκη ,Μπόμπορη , για την απομάκρυνση τους και όπως ο ίδιος ανέφερε αυτό που έπραξε ήταν να τους επιβάλει το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και να τους παραπέμψει στην διοίκηση, η απόφαση να φύγουν από την ομάδα ήταν του κ. Πετρόπουλου που του ανέφερε την ποδοσφαιρική αξία αυτών των παιχτών. 

Ο κ. Βασιλειάδης ανέφερε ότι ο ομάδα πρέπει να γίνει λαικής βάσης και χρειάζεται ανθρώπους οι οποίοι να την κάνουν λειτουργική σε όλα τα πόστα που χρειάζεται μια ομάδα της Γ’ Εθνικής. Κλείνοντας ανέφερε μακάρι να είχα την οικονομική δυνατότητα και να την πάρω εγώ την ομάδα, ενώ ανέφερε και το μπάτζετ της ομάδας το οποίο όπως δήλωσε είναι 30.000 ευρώ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου