Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Οκτωβρίου 26, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ασφυχτικό πρέσινγκ Νίτσα προς Βαρτελάτου


Σκούρα τα βρήκε και ακόμα δυσκολότερα αναμένεται να είναι τόσο σε προσωπικό επίπεδο για την δημοτική σύμβουλο κ. Στέλλα Βαρτελάτου ,όσο και για την δημοτική αρχή  του κ. Μπαίλη ,έπειτα από τα καίρια ερωτήματα που έθεσε κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Νίτσας , απευθυνόμενος προς την δημοτική σύμβουλο ,έπειτα από τα θέματα  που η ίδια ανέφερε κατά την διάρκεια της δικής της ομιλίας σχετικά με την ανοιχτή συζήτηση για το λιμάνι της Πρέβεζας.


Τα ερωτήματα που δέχτηκε η κ. Βαρτελάτου από τον κ. Νίτσα έχουν να κάνουν με την αναφορά της ,ότι κατά την διάρκεια της σύσκεψης της ΕΣΑΛ για να παρθούν οι αποφάσεις σχετικά με την τελική λύση του master plan ,η ίδια ήταν παρούσα στην συνεδρίαση στην Αθήνα.

Οπότε εύλογα ο επικεφαλής της παράταξης Ανάπτυξη τώρα Γιώργος Νίτσας ρώτησε ,Αν για τις αποφάσεις τις ΕΣΑΛ που η κ.Βαρτελάτου γνώριζε από πρώτο χέρι ,ενημέρωσε τον Δήμαρχο κ. Μπαίλη ..;Και ένα δεύτερο ερώτημα του κ. Νίτσα ήταν ,αν πράγματι τον ενημέρωσε γιατί φτάσαμε στο σημείο εδώ που φτάσαμε  ; Και τώρα τρέχουμε να κινήσουμε τις διαδικασίες από την αρχή ….; 

Αυτά ήταν τα καίρια ερωτήματα του κ. Νίτσα τα οποία αναμφισβήτητα χρειάζονται απάντηση και μάλιστα δημόσια τόσο από την δημοτική σύμβουλο κ. Βαρτελάτου ,όσο και από την Δημοτική Αρχή. 

Μεταξύ άλλων θεμάτων που ανέπτυξε ο κ. Νίτσας ήταν για το λιμάνι το πώς μπορεί να ενσωματωθεί στη πόλη και πως πραγματικά μπορούμε να το δούμε σαν λιμάνι. 

Μάλιστα ανέπτυξε τον συλλογισμό του ,για την δημιουργία του ποδηλατοδρόμου από το λιμάνι προς τον Παντοκράτορα και από το λιμάνι προς την Αρχαία Νικόπολη, προς εξυπηρέτηση των τουριστών και όχι μόνο. 

Επιπλέον ο κ. Νίτσας πρότεινε  για την απορρύπανση και αποσυμφόρηση από τα φορτηγά που εισέρχονται στο κέντρο της πόλης [λιμάνι] να εξεταστεί η δημιουργία ενός διαμετακομιστικού κέντρου εκτός πόλης στην Λ.Ιωαννίνων ή στηΒΙ.ΠΕ., ώστε να μεταφέρονται τα εμπορεύματα με βαγονέτα σιδηροδρόμου.

Αν διακρίναμε σωστά ,από τα λεγόμενα του κ. Νίτσα ,τότε ο ίδιος ετοιμάζει μια άκρως ενδιαφέρουσα επιστολή ,για να ενημερώσει ,άπαντες τα συμπεράσματά του από την συζήτηση αναφορικά με το λιμάνι και αν μαντεύουμε σωστά θα είναι ιδιαιτέρως αιχμηρή ,στα καίρια ερωτήματα που έθεσε.. και χρειάζονται δημόσια απάντηση...

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος26/10/13 21:57

    Μια τοσο ομορφη πολη με κακους διαχειριστες!!!! Ελπιζω να υπαρξουν σημαντικες και καλυτερες αλλαγες για το καλο της πολης μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή