Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Οκτωβρίου 30, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πιστεύουν ότι μπορούν να διαχειριστούν τον Καλλικρατικό Θεσμό…


Θράσος ή γνώθι σ’αυτόν  ;



Ο Καλλικρατικός θεσμός πλέον, είναι μεταξύ άλλων ένας θεσμός που έχει τεράστιες απαιτήσεις… Λειτουργικές ,παραγωγικές, αναπτυξιακές κ.α. 

Σύμφωνα με τα όσα ονόματα έως τώρα έχουν ακουστεί και αξιώνουν την διεκδίκηση ενός τέτοιου θεσμού , αλήθεια πιστεύουν, ότι διαθέτουν τα προσόντα για ένα τέτοιο βήμα… ;

Αναμφίβολα η επόμενη πενταετία θα είναι κομβική για την περιοχή μας και απαιτούνται πραγματικοί λεπτοί χειρισμοί από αυτόν που θα έχει εκλεγεί την 18η Μαίου. 

Επειδή εδώ στο PrevezaBest μας αρέσει να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους και να μην κρυβόμαστε πίσω από λέξεις όπως "κάποιος ή κάποιοι"… Ρωτάμε ευθέως αυτούς που έχουν δηλώσει δημόσια την υποψηφιότητα τους για την διεκδίκηση ενός τέτοιου θεσμού αλλά και αυτών που έχουν εμπλακεί τα ονόματα τους  εσκεμμένα ή όχι . 

Προφανώς εσείς Δήμαρχε κ. Μπαίλη θα θεωρείται επιτυχημένο το έργο σας κατά την τριετία που βρίσκεται στο τιμόνι του δήμου και έτσι θέτεται ξανά υποψηφιότητα. 

Εσείς κ. Κλάπα και κ.Νίτσα που έχετε δηλώσει δημόσια το ενδιαφέρον σας πιστεύετε ότι μπορείτε να διαχειριστείτε έναν τέτοιο θεσμό ;Η απάντηση είναι προφανώς ΝΑΙ…

Εσάς κύριοι που έχουν εμπλακεί τα ονόματά σας στην διεκδίκηση αυτού του θεσμού βλ.[Σαραμπασινας,Δρακος,Χαλκιδης,] πιστεύετε ότι μπορείτε ή όχι ; 

Ασφαλώς τον τελευταίο λόγο θα τον έχει ο λαός που όμως πολλές φορές έχει εκφράσει τις λάθος επιλογές του… μετά την απομάκρυνση της κάλπης, του οποίου οι επιλογές του είναι πάντοτε δημοκρατικά σεβαστές.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου