Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Οκτωβρίου 09, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Την Πέμπτη Γενική Συνέλευση για τον ΠΑΣ Πρέβεζα


Παραχωρήθηκε σήμερα στις 9:30 το βράδυ η συνέντευξη τύπου του ΠΑΣ Πρέβεζα ,από τα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας στους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης {ραδιοφώνου ,έντυπου και ηλεκτρονικού }τύπου.
Σε μια κατάθεση – ομιλία – ξέσπασμα – απολογίας ,χειμάρρου του μέλους του Δ.Σ. κ.Τάσου Αμάραντου ξεκαθάρισε πολλά θέματα και απάντησε σε πράγματα  για τα οποία κατηγορήθηκε τόσο ο ίδιος ,όσο και το Δ.Σ. γενικότερα.

Ο κ. Αμάραντος , μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα επιλογής Προπονητή για το οποίο όπως δήλωσε συνεχίζουμε να του παρέχουμε μέχρι στιγμής την στήριξη μας , για τον οικονομικό σχεδιασμό της χρονιάς ,για την προσέγγιση – επαφών με ξένους και εγχώριους παίχτες σε επίπεδο μεταγραφών.

Μάλιστα αναφέρθηκε – ξεκαθάρισε από την πλευρά του για το θέμα με τον Κύπριο παίχτη τον κ. Ιωάννου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "ούτε ο Φώσκολος δεν θα σκεφτόταν τέτοιο σενάριο" και συνεχίζοντας πρόσθεσε επί του θέματος ότι "Εμείς ουδέποτε είπαμε ή συμφωνήσαμε εκ των προτέρων να συμπεριλάβουμε στο ρόστερ της ομάδας ένα παίχτη για τον οποίο δεν είχαμε και την καλύτερη εικόνα μέσω πληροφοριών και ελέγχων που διενεργήσαμε αλλά και που οι οικονομικές του απαιτήσεις  ήταν τέτοιες που δεν μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε" ,εμείς το μόνο που είπαμε ήταν απλά να έρθει να τον δούμε ...

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο κ. Αμάραντος δήλωσε "Ναι κάναμε πολλά λάθη σε πολλά και διαφορετικά πόστα".

Από την άλλη από αυτά τα οποία, μεταξύ άλλων ,δήλωσε ο κ. Χατζόπουλος , εμείς κρατάμε την δήλωση του για τον προπονητή της ομάδας ,όταν σε  ερώτηση δημοσιογράφου αν συμφωνούν στην επιλογή του προπονητή εκείνος απήντησε "Τους προπονητές δεν τους διώχνεις αλλά φεύγουν από μόνοι τους…."

Αφού τελείωσαν οι ομιλίες των μελών του Δ.Σ. σειρά είχαν οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Η εικόνα που αποκομίσαμε από την σημερινή συνέντευξη τύπου ήταν ναι μεν μια τάση απολογίας από την άλλη όμως παρατηρήθηκαν και τάσεις μετατόπισης των ευθυνών ρίχνοντας το μπαλάκι στην προηγούμενη διοίκηση. 

Αν κάτι ήταν θετικό από το οποίο "αλιεύσαμε" από την δίωρη περίπου συνέντευξη τύπου είναι ότι ίσως στη Γενική Συνέλευση το βράδυ της Πέμπτης στις 8 το βράδυ στη λαική αγορά, να υπάρξει μια εξέλιξη σχετικά με την ανάληψη νέας προεδρίας της ομάδας.

*Από την αίθουσα αποχώρησε διαμαρτυρόμενος ο κ. Καζαντζίδης κάνοντας λόγο για συνέντευξη τύπου - φιάσκο.

*Επίσης το τέλος της συνέντευξης πήρε προσωπική χροιά, αντιπαράθεσης μεταξύ ορισμένων εκ των μελών του Δ.Σ. και του δημοσιογράφου Σπύρου Πλέουρα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου