Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Οκτωβρίου 01, 2013

Αυτή είναι η "Δημοκρατία" που επικαλούνται οι άνθρωποι της Νέας Δημοκρατίας….DELETE με την μία ο Ποινικολόγος εξ ‘Αγρινίου…


Με συνοπτικές διαδικασίες διέγραψαν χθες από την Νέα Δημοκρατία τον γνωστό ποινικολόγο και πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας κ.Π.Σαράκη ,τον οποίο κατηγορούν ως ακροδεξιό (επίσημα λόγω... αντικομματικής και αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς), λόγω της υπεράσπισης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη και Ηλία Παναγώταρο.

Μιλάμε οι άνθρωποι δεν παίζονται! Ο άνθρωπος ως δικηγόρος έπραξε το επαγγελματικό του καθήκον. Να παράσχει υπεράσπιση σε κατηγορούμενο, πέρα και πάνω από ιδεολογίες και συμπάθειες ή αντιπάθειες, όπως ορίζει και ο σχετικός νομικός κώδικας δεοντολογίας. 

Η αλήθεια όμως είναι άλλη. Ποτέ ο Παύλος Σαράκης δεν ήταν αρεστός στην ομάδα συμβούλων του Αντώνη Σαμαρά και εδικά στον εξ' απορρήτων σύμβουλό του Γιώργο Μουρούτη. Η κόντρα τους κρατάει από παλιά και πάντα όταν τον τύχαινε ο Π. Σαράκης στο γυαλί, τον... στόλιζε κανονικότατα. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβετε τι εννοούμε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου