Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Οκτωβρίου 27, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τα μέλη του Συ.Φι.Μο.Π συμβάλλουν τόσο στην Ανάπτυξη της πόλης όσο και στην διάδοση του αθλήματος{MotoCross}


Έπειτα από μία τέλεια Κυριακή στην πίστα του κούκου με πάρα πολύ κόσμο… όπως, όλες τις Κυριακές περάσαμε μια μέρα ,πραγματοποιώντας προπόνηση του αγαπημένου μας αθλήματος, το MotoCross.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους, από την Κέρκυρα και την Λευκάδα που μας επισκέφθηκαν για να δουν την πρόοδο της πίστας αλλά και για να συνομιλήσουμε, μιας και οι ίδιοι τυγχάνουν λάτρεις του μηχανοκίνητου αυτού σπορ. 

Επιπλέον ένα μπράβο αξίζει στα παιδιά της πόλης μας που στηρίζουν την προσπάθεια μας και δεν είναι λίγοι εκείνοι που προέβησαν στην αγορά μιας μηχανής ειδικά για την εξάσκηση του αθλήματος [Motocross} και με αυτό τον τρόπο, συνεχώς, κάθε Κυριακή είμαστε ολοένα και περισσότεροι. 

Θα ήταν παράλειψη μας, να μην αναφέρουμε,τους θεατές που έρχονται στη πίστα απλά και μόνο για να παρακολουθήσουν, την προπόνησή μας, κάτι το οποίο μας χαροποιεί ιδιαιτέρως.


Εκ των μελών της Συ.Φι.Μο.Π.     

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του PrevezaBest, την ερχόμενη βδομάδα,τα μέλη τουΣυ.Φι.Μο.Π, αναμένουν βοήθεια,τόσο από τον Δήμο όσο και από την Περιφέρεια,για τα οποία θα σας ενημερώσουμε σχετικά με την εξέλιξη των εργασιών της πίστας του κούκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου