Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Νοεμβρίου 27, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μήπως είναι πιο "επικίνδυνος" σαν θεατής ;


Η προεκλογική εκστρατεία έχει ξεκινήσει !!!

Αναμφίβολα απομένουν λιγότερο από έξι μήνες έως ότου οι πολίτες θα κληθούν να  αποφασίσουν για την τύχη των δήμων και των περιφερειών τους. 

Έτσι η προεκλογική εκστρατεία για τους υποψήφιους μνηστήρες είτε του ενός είτε του άλλου θεσμού έχει ξεκινήσει για τα καλά.

Στον χώρο του ΠΑΣΟΚ στο δήμο μας υπάρχουν άνθρωποι χρόνια στο κουρμπέτι.

Ένας από αυτούς λοιπόν είναι και ο Βασίλης Ιωάννου πρώην Νομάρχης και Βουλευτής. 

Όπως είχε δηλώσει ο ίδιος στην συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο PrevezaBest ,δείτε εδώ μεταξύ άλλων είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν τον ενδιαφέρει μια υποψηφιότητα δημάρχου . 

Και για να  πούμε την αλήθεια δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι σύντροφοι του που χάρηκαν στο άκουσμα της είδησης ότι ο Βασίλης Ιωάννου δεν θα είναι υποψήφιος, γιατί έτσι σε μερικούς άνοιξε η όρεξη και από την άλλη ευελπιστούν σε βοήθειά του και σε κάποιους άλλους που δεν τον υπολογίζουν καθόλου και τον θεωρούν ξεγραμμένο, πιστεύουν πως τώρα πια είναι ακίνδυνος.

Μήπως όμως ο Βασίλης Ιωάννου είναι πιο "επικίνδυνος" σαν θεατής για αυτούς που τον θεωρούν ξεγραμμένο … ; ; ; 

Και όσοι θα πουν "έλα μωρέ τι να κάνει ο Ιωάννου" και τον υποτιμήσουν, σίγουρα κερδισμένοι δεν θα βγουν..

Οψόμεθα… 

1 σχόλιο:

  1. To PrevezaBest σέβεται τις απόψεις των αναγνωστών του όμως Όπως έχουμε τονίσει επανειλλημένα το PrevezaBest ,δέχεται τα σχόλια για αυτό άλλωστε το έχουμε και ελεύθερο χωρίς να χρειάζεται η έγκριση μας. Όμως παρακαλούμε θερμά για την επωνυμία των σχολίων.Σε διαφορετική περίπτωση προβαίνουμε στην διαγραφή αυτών.Στην περίπτωση που οι αναγνώστες θα συνεχίσουν να κάνουν ανώνυμα τα σχόλια τους θα αφαιρέσουμε εντελώς την λειτουργία προσθήκης σχολίων. Σε περίπτωση που ζητηθούν ευθύνες και υπάρξει νομικό ζήτημα,τότε η ευθύνη βαραίνει το blog μας,όταν υπάρχουν υβριστικού τύπου εκφράσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή