Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Νοεμβρίου 02, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με το σταγονόμετρο διατίθεται το αντιγριππικό εμβόλιο από τα φαρμακεία

Με το σταγονόμετρο διατίθεται το αντιγριππικό εμβόλιο από τα φαρμακεία της Πρέβεζας και μπορεί αυτή την στιγμή να μην υπάρχει πρόβλημα, λόγω του μικρού ενδιαφέροντος που υπάρχει από τους ασφαλισμένους να εμβολιαστούν , δεν θα ισχύει το ίδιο στην περίπτωση που χαλάσει ο καιρός και αυξηθεί η ζήτηση. 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού συλλόγου Πρέβεζας Λευκάδας κ. Κατσίλη μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν προβλήματα στην διάθεση του αντιγριπικού εμβολίου αφού ήδη στα φαρμακεία έχουν φτάσει οι πρώτες παραγγελίες. 

Ο ίδιος εξήγησε ότι οι προμήθειες των φαρμακείων είναι μικρές αφού όταν τους ζητείται από τις φαρμακαποθήκες να προβλέψουν πόσα εμβόλια θα χρειαστούν κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει και οι φαρμακοποιοί προχωρούν σε συντηρητικές παραγγελίες. 

Αποτέλεσμα όλων αυτών να παραγγέλνει ένα φαρμακείο 100 βόλια και να παραλαμβάνει 50. Σήμερα υπάρχει επάρκεια συνέχισε ο κ. Καστίλης, αλλά δεν θα μπορούμε να πούμε το ίδιο όταν ξεκινήσουν τα μεγάλα κρύα και αυξηθεί το ενδιαφέρον των όσων θέλουν να θωρακίσουν τον οργανισμό τους απέναντι στην γρίπη.


Δημοτική Ραδιοφωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου