Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Νοεμβρίου 04, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ-ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ


Η εκτέλεση μνημονιακού «συμβολαίου θανάτου του μικρού εμποράκου» υπέρ των πολυεθνικών, των υπεραγορών, των πολυκαταστημάτων και των εμπορικών αλυσίδων, για πλήρη διάλυση των εργασιακών σχέσεων στο εμπόριο, για αντιγραφή των αγοραίων δογμάτων της αντιδραστικής «σχολής του Σικάγο» βρήκε απέναντι της τη συντριπτική πλειοψηφία του Ηπειρώτικου λαού!

Η κίνησή τους να επιτρέψουν το άνοιγμα των καταστημάτων αποτέλεσε ωμή πρόκληση και κοροϊδία σε βάρος των ανέργων, των εργαζομένων, των συνταξιούχων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ στην κατάργηση της  Κυριακάτικης Αργίας. Κανένα μαγαζί ανοιχτό. Κάθε Ευρώ που θα δίνεται την Κυριακή θα καταστρέφει το μικρεμπόριο, θα ενισχύει τις πολυεθνικές, θα αυξάνει την υπερεκμετάλλευση και την ανεργία, θα επιβραβεύει και αποθρασύνει την αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική.

Χαιρετίζουμε όλους σήκωσαν  το ανάστημά τους ενάντια στο άνοιγμα  των μαγαζιών και καλούμε σε αγωνιστική ενότητα και συμμαχία εργαζομένων, καταναλωτών και μικρεμπόρων για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής συγκυβέρνησης – Μνημονίου – Ε.Ε. – κεφαλαίου.

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α τοπικές επιτροπές Ηπείρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου