Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Νοεμβρίου 29, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κινητοποίηση Γιολδάση για τα ΑΜΕΑ του δήμου του ; ; ;

Έπειτα την δημοσίευση της επιστολής του Πάνου Καραγιώργου , ο οποίος μέσω αυτής εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για τον τρόπο αντιμετώπισης των ατόμων με κινητικά προβλήματα από το δημοτικό συμβούλιο, δείτε εδώ.
Έπειτα την δημοσιοποίηση του θέματος , όπου και άλλα έγκριτα site αναδημοσίευσαν το θέμα και αφού μέσω του PrevezaBest ,κάναμε έκκληση προς τον δήμαρχο για εξεύρεση λύση του ζητήματος δείτε εδώ, μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική αντιμετώπιση του προβλήματος. 

Μάλιστα όπως πληροφορούμαστε από πλευράς δημάρχου έγινε κάποια ενημέρωση ως προς τους επαγγελματίες της πόλης να τοποθετήσουν τις ράμπες πρόσβασης στα καταστήματά τους αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες  μας αυτό έγινε κατά την διάρκεια του καφέ του στα καταστήματα.

Κ. Γιολδάση με όλο το σεβασμό που τρέφουμε τόσο προς το πρόσωπο σας όσο και προς το θεσμό του δημάρχου, θα θέλαμε να σας πούμε ότι η όποια κινητοποίησή σας έγινε με λάθος τρόπο. 

Θα πρέπει να  καλέσετε τους επαγγελματίες στο γραφείο σας και αφού τους ενημερώσετε για το ζήτημα αυτό του δημότη σας να εξευρεθεί άμεσα λύση για ένα τόσο σημαντικό κοινωνικό ζήτημα…


Υ.Γ. Θα επανέλθουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου