Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Νοεμβρίου 29, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τελετή Υποδοχής των νέων σπουδαστών της σχολής Πλοιάρχων


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η τελετή υποδοχής των νέων σπουδαστών της  σχολής Πλοιάρχων για το ακαδημαικό έτος 2013- 14 στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας στο βαθύ Πρέβεζας.
Το πρόγραμμα είχε ως εξής Άφιξη Ιερού Ευαγγελίου – Αγιασμός , Ανάγνωση ημερήσιας διαταγής από τον Διοικητή της σχολής κ. Λαμπρόπουλο. 


Συγκεκριμένα σε κλίμα συγκίνησης και χαράς πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για τους νέους σπουδαστές της πόλης μας, οι οποίοι απαριθμούν 150 νέα άτομα [τεράστιο το οικονομικό όφελος για την πόλη].


Έτσι στην τελετή πέρα από τους επισήμους πολιτικές και στρατιωτικές αρχές, τους νέους σπουδαστές ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος.


Τους σπουδαστές καλωσόρισε ο Διοικητής της σχολής κ. Λαμπρόπουλος, ο οποίος στην ομιλία του μεταξύ άλλων τόνισε την σημασία του να είναι κανείς πλοίαρχος ενώ εξήρε το έργο το οποίο γίνεται στην σχολή Πλοιάρχων Πρέβεζας και πόσο ικανούς αξιωματικούς έχει βγάλει και καπετάνιους.


Ομιλία έκανε και ο διευθυντής της σχολής, ο οποίος τόνισε την λεβεντιά που χρειάζεται κανείς για να πάρει την απόφαση και να ακολουθήσει το επάγγελμα αυτό. 

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης στην συγκινητική του ομιλία αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και τις αναμνήσεις που έχει καθότι όπως ανέφερε ο ίδιος ήταν γιος καπετάνιου. 


Μάλιστα ο Μητροπολίτης μας βράβευσε και την αριστούχα της περσινής χρονιάς  δίδοντάς της μια εικόνα και ένα συμβολικό ποσό.

Σύντομες ομιλίες πραγματοποίησαν τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ιωάννου όσο και ο δήμαρχος κ. Μπαίλης. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου