Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 09, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ρε, δεν θα χουμε Νοσοκομείο, το καταλαβαίνετε ; ; ; ΞΥΠΝΗΣΤΕ


Κάθε φορά οι ίδιοι και οι ίδιοι …
Σας το λέμε εδώ και καιρό..τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο…

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κτήριο της Λαικής αγοράς στις 6:30 το απόγευμα η προγραμματισμένη ανοιχτή σύσκεψη από την επιτροπή αγώνα για την υγεία στην Πρέβεζα, όπως σας είχαμε ενημερώσει δείτε εδώ . Μόνο που και αυτή την φορά ήταν οι ίδιοι και οι ίδιοι …Τα πράγματα δεν πάνε καθόλου μα καθόλου καλά με την συνεχή υποβάθμιση του νοσοκομείου και των υπηρεσιών του. 


Όπως σας είχαμε τονίσει και σε παλαιότερη ανάρτησή μας δείτε εδώ, αν δεν ξεσηκωθεί η κοινωνία δεν θα έχουμε νοσοκομείο την ερχόμενη χρονιά. 

Δεν είμαστε υπερβολικοί, απλά έτσι έχει η κατάσταση και ούτε θέλουμε να σπέρνουμε τον πανικό. Απλά σας λέμε την αλήθεια..και η αλήθεια είναι αυτή που και σήμερα περιέγραψε ο πρόεδρος των εργαζομένων κ. Βουγέλης όπως άλλωστε το έχει κάνει αμέτρητες φορές μέχρι κατά το παρελθόν.

Συνεχόμενες περικοπές στον προυπολογισμό του Νοσοκομείου, τεράστια έλλειψη σε ιατρικό προσωπικό είναι μεταξύ άλλων τα κύρια χαρακτηριστικά που αποδίδονται στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας. 

Αλήθεια στην σημερινή σύσκεψη που ήταν ο δήμαρχος; Που ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης ; Που ήταν οι εκπρόσωποι φορέων και σωματείων ; [ Μόνο ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Δημόπουλος παρευρέθηκε] Που ήταν οι υπεύθυνοι τομέων για την υγεία στην πόλη μας  ;

Που ήταν οι υποψήφιοι δήμαρχοι για το 2014 κ.κ. Κλάπας , Νίτσας , Παππάς  ; ; ;

Τέλος που ήταν οι δημότες αυτής της πόλης  ; ; ;

σσ…..Η πόλη κοιμάται…
Καληνύχτα Πρέβεζα……


ΥΓ. Γνωρίζουμε πως η ανάρτησή μας αυτή δεν θα γίνει αρεστή στους αναγνώστες μας αλλά όπως λέει και το ρητό όποιος θέλει το καλό μου με κάνει και πονώ και όποιος θέλει το κακό μου με κάνει και γελώ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου