Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 04, 2013

Με ΧΡΥΣΟ εξώδικο και με λάθος παραλήπτη απαντάει ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας σε δημοσίευμά μας ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ


Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα.
Με εξώδικο "απαντάει" το χρυσό παιδί της Δημοτικής Επιχείρισης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηγουμενίτσας κ. Γιάννης Γεωργόπουλος σε σημερινό δημοσίευμα του blog μας Ράδιο Ηγουμενίτσα..(Δείτε εδώ το δημοσίευμά μας)

Γνωστή τακτική.
Να απειλήσουμε τον δημοσιογράφο με εξώδικα - και στο βάθος αγωγές - ("Ω τι κρίμα, όλα για το χρήμα" που τραγουδάνε και οι Δραμαμίνη), για να του κλείσουμε το στόμα.
Ενοχλούν βλέπετε οι αποκαλύψεις μας.
Πάντα τεκμηριωμένες και με ντοκουμέντα που δεν σηκώνουν αμφισβήτηση.

Μόνο που το εξώδικο το έστειλε σε λάθος άτομο.
Στον γνωστό δημοσιογράφο και εκδότη της εφημερίδας ΤΟΛΜΗ κ. Βαγγέλη Αναστασίου.
Δημοσιογράφος, του οποίου κείμενα και απόψεις, συχνά, δημοσιεύουμε στο blog μας, όπως πράττουμε και με δεκάδες επώνυμους και ανώνυμους αναγνώστες και "συνεργάτες" μας.

Βέβαια δεν απαντάει τίποτα (και τι να πει) για τα όσα αναφέραμε στο δημοσίευμά μας.

Για την ώρα απλά θα δημοσιεύσουμε το εξώδικο του κ. Γεωργόπουλου, όπως μας το έστειλε ο κ. Αναστασίου (Υποσχόμαστε όμως σε όλους εσάς που από το πρωί μας βομβαρδίζεται με μηνύματα με σοβαρές καταγγελίες για τις μέρες και τα έργα του κ. Γεωργόπουλου, ότι θα ελέγξουμε κάθε μία ξεχωριστά με ιδιαίτερο ζήλο)

Θα καλέσουμε μόνο τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΗ κ. Μαρτίνη αλλά και τον προϊστάμενό του, Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Κάτσινο, να δώσουν στη δημοσιότητα το συνολικό ποσό που έχει καταβάλει η ΔΕΥΑΗ προς τον κ. Γεωργόπουλο, από την ώρα που ανέλαβε την θέση του (τουλάχιστον εδώ και 10 χρόνια)

ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ κ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ

Image and video hosting by TinyPic 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου