Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 04, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η ΛΕ.ΜΟ.Π. στο φαράγγι της πορτίτσας και στο ύψωμα της Αννίτσας

Ήγκηκεν η ώρα , αυτή την Κυριακή λοιπόν 8 Δεκέμβρη , που από ότι φαίνεται ο καιρός θα το επιτρέψει θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή στο φαράγγι της πορτίτσας και στο ύψωμα της Αννίτσας.Όπως και στην αρχική ανακοίνωση φροντίστε να έχετε γεμάτα τα ρεζερβουάρ με καύσιμο , συντηρημένες μοτοσυκλέτες και απαραίτητο εξοπλισμό διότι οι θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές.


Επίσης θα ήθελα να υπενθυμίσω τον κανονισμό ασφαλείας της ΛΕΜΟΠ ως έχει εξ αρχής διατυπωθεί και θα τηρηθεί ώστε να γυρίζουμε πάντα με ασφάλεια. Πάμε για να θυμηθούμε λίγο καλοπέραση. Η ΛΕΜΟΠ θα είναι και εκεί μαζί σας.Σας περιμένουμε όλους.
Αυτή την Κυριακή 24 Νοέμβρη εκδρομή της ΛΕΜΟΠ στο φαράγγι της Πορτίτσας και στο ύφωμα της Αννίτσας στα Γρεβενά. Αναχώρηση από τα Γραφεία της Λέσχης ώρα 09:00. Παρακαλούμε φροντίστε να έχετε γεμάτα με καύσιμο ρεζερβουάρ , καθώς και ξηρά τροφή προεραιτικά σε όποιον επιθυμεί να περιορίσει το κόστος. Περισσότερες πληροφορίες στον ταμία της Λέσχης που θα εκδράμει ξανά έπειτα από καιρό...(καιρού επιτρέποντος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου