Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 20, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο κύβος ερρίφθη !!! Γεγονός η πρώτη προεκλογική ομιλία !!!



Μεγαλειώδης  συγκέντρωση στην πρώτη του επίσημη ομιλία !!!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη επίσημη ομιλία του πρώτου υποψήφιου δημάρχου για τον δήμο της Πρέβεζας, κ. Τάσου Σκλαβενίτη.

Έτσι με αυτόν τον τρόπο, ο γνωστός Μεσίτης κ. Σκλαβενίτης στο σπορ καφέ της πόλης [free time] έκανε γνωστές τις σκέψεις καθώς και τις προθέσεις του, για τον δήμο της πόλης. Επίσης ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός και καυστικός με τους επικριτές του. 

Με κεντρικό σύνθημα "Σούλη γερά η δημαρχεία είναι κοντά το πολυπληθές κοινό το οποίο τον παρακολουθούσε, συνεχώς τον ενθάρρυνε και τον επευφημούσε" !!!

Στην ομιλία του ο κ. Σκλαβενίτης μεταξύ άλλων σημαντικών πραγμάτων ανέφερε "Φίλοι και Φίλοι, έχοντας κάποιες ανησυχίες για την πορεία των δύσκολων οικονομικών καταστάσεων που περνάει ο τόπος μας και με εχέγγυο την επαγγελματική μου και κοινωνική μου πορεία ,σκέφτομαι να κατέβω στον στίβο των Αυτοδιοικητικών εκλογών. 

Αυτό βέβαια  θα εξαρτηθεί από την δική σας αγάπη και στήριξη στο πρόσωπό μου. Από τη μέρα που σκέφτηκα να ασχοληθώ με τις δημοτικές εκλογές [5 μόλις μέρες] πληθώρα ανθρώπων κατέκλησαν το τηλέφωνό μου και μου δήλωσαν την στήριξή τους. Επίσης μέσα σε αυτό το διάστημα δέχτηκα και επικρίσεις του στυλ "συμμαζέψου"!!!. Ας συμμαζευτούν πρώτα οι ανίκανοι που στηρίζουν τα μνημόνια και μετά τα λέμε...

Σε τελική ανάλυση ο λαός θα αποφασίσει. Θα επανέλθω μετά τις γιορτές με προγραμματικές δηλώσεις…. Προσδοκώντας σε καλύτερες μέρες σε σας και τις οικογένειές σας, καλά Χριστούγεννα και έναν δημιουργικό καινούριο χρόνο." 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου