Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 05, 2013

Ξεκίνησε η κοινωφελής εργασία στον Δήμο της Πρέβεζας


Tο προσωπικό των 50 περίπου ατόμων που θα εργαστεί στον Δήμο της Πρέβεζας  μέσω του προγράμματος της κοινωφελούς εργασίας  καλωσόρισαν  ο  Δήμαρχος Χρήστος Μπαϊλης και ο αντιδήμαρχος  περιβάλλοντος Ευάγγελος Ροπόκης.

Οι γενικών καθηκόντων  εργαζόμενοι , θα  ενισχύσουν διάφορους τομείς    υπηρεσιών του Δήμου προσφέροντας σημαντικό  έργο  στην βελτίωση της όψης της πόλης  και της καθημερινότητας των  πολιτών.

Στο καλωσόρισμά του ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης τόνισε ότι η πεντάμηνη εργασία φυσικά δεν λύνει το οξύτατο πρόβλημα της ανεργίας που πλήττει την κοινωνία αλλά στην δύσκολη εποχή που διανύουμε δίνει την δυνατότητα σε κάποιους ανθρώπους να εξασφαλίσουν ένα εισόδημα για τις οικογένειές τους.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας δήλωσε πεπεισμένος ότι οι εργαζόμενοι θα δώσουν  τον καλύτερο ευατό τους  στα νέα τους καθήκοντα  και θα ενώσουν τις δυνάμεις τους , μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό του Δήμου.


Το δικό του καλωσόρισμα απεύθυνε και ο αντιδήμαρχος Ευάγγελος Ροπόκης  ενώ οι αρμόδιοι από το Τμήμα Προσωπικού ενημέρωσαν  τους εργαζόμενους για τα  διαδικαστικά  θέματα καθώς και  για τις θέσεις εργασίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου