Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 11, 2013

Δριμύ κατηγορώ από τη Βασιλεία Θεοδωρή στις παρατάξεις του δικοματισμού (ΔΗΚΙΟ-ΠΑΣΚΟ)


Κάλεσμα προς τους συναδέλφους της οικονομολόγους να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της Π.Ο.Φ.Ε-Ε.

Λίγες ημέρες απέμειναν μέχρι τις εκλογές της Κυριακής για την ανάδειξη νεάς διοίκησης στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ηπείρου και λογικό είναι η υποψήφια της Π.Ο.Φ.Ε-Ε. (Παράταξη Οικονομολόγων Φοροτεχνικών Εργαζομένων Επαγγελματιών), Βασιλεία Θεοδωρή να έχει πυκνώσει τις επισκέψεις, τις συναντήσεις και κυρίως τις δημόσιες εμφανίσεις της. 
Σε μία από αυτές, σε γνωστό ραδιόφωνο της πόλης την ακούσαμε να ανεβάζει τους τόνους και ασκώντας δριμεία κριτική στην απερχόμενη διοίκηση, να της χρεώνει, ότι πέρασε μια χαμένη στο Οικονομικό Επιμελητήριο, αφού -σύμφωνα με την ίδια- δεν έγινε τίποτα στην κατεύθυνση κατοχύρωσης των δικαιωμάτων των οικονομολογικών επαγγελμάτων. 
"Η απερχόμενη διοίκηση δεν πήρε σημαντικές πρωτοβουλίες για τους οικονομολόγους-μελετητές, τους οικονομολόγους στο δημόσιο τομέα, στην εκπαίδευση, στις τράπεζες. 
Ούτε καν προσπάθησε να αντικρούσει την επίθεση του μνημονίου στο επάγγελμα του λογιστή-φοροτεχνικού" ανέφερε χαρακτηριστικά η Β. Θεοδωρή και νομίζουμε ότι δεν έχει άδικο.
Δεν ξέρουμε γιατί οι παραδοσιακά κυρίαρχες παρατάξεις στο Επιμελητήριο (ΔΗΚΙΟ-ΠΑΣΚΟ) που παραμένουν πιστές στα κυβερνητικά κόμματα, σιωπούν και δεν βγαίνουν δημόσια να τοποθετηθούν, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες.
Άραγε δεν έχουν αντίλογο ή μήπως παραμένουν κολλημένες στη συντεχνιακή λογική της υπεράσπισης των μικροκομματικών συμφερόντων της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ. 
Πολύ φοβούμαστε, ότι αδυνατούν να κατανοήσουν πως οι εφαρμοζόμενες πολιτικές διαλύουν συνολικά όχι μόνο τον κλάδο των οικονομολόγων, αλλά και ολόκληρη την κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου