Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 06, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Καρμπόν εκλέγονται οι πρόεδροι στη ΝΟΔΕ ; ; ;


Σας το είπαμε και έγινε !!!

Πλήρης επιβεβαίωση της ανάρτησης του PrevezaBest , όπου λίγες ώρες πιο πριν σας λέγαμε ότι η νέα επιτροπή της ΝΟΔΕ θα προσπαθήσει να καλύψει την ανεπάρκεια της προηγούμενης επιτροπής  η οποία δεν είχε καμία μα καμία επαφή με τα τοπικά ΜΜΕ δείτε εδώ.

Παρόλα αυτά όμως στο πρώτο  δελτίο τύπου της η ΝΟΔΕ μεταξύ άλλων αναφέρει "Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκλογές περιφερειακών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Πρέβεζας. Καινοτομία των εκλογών αυτών, η απόφαση της Πολιτικής Επιτροπής να εισάγει δέκα θεματικούς τομείς εκπροσώπησης της κοινωνίας με στόχο την άμεση σύνδεση του πολιτικού οργανισμού με παραγωγικές προτάσεις από τις τοπικές κοινωνίες". 

Πράγματι αν εσείς διακρίνετε καινοτομία με τους τομείς εμείς απλά θέλουμε να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας ότι από τους 10 τομείς οι 8  είχαν έναν και μοναδικό υποψήφιο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι υποψήφιοι εκλέγονταν αυτόματα….

Επιπλέον στην δήλωση του ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ.Ντάκουλας μεταξύ άλλων αναφέρει «Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας που με τη συμμετοχή και τη ψήφο τους έδειξαν ότι η παράταξη παραμένει ισχυρή στο Νομό»

Ας δούμε όμως τι είχε δηλώσει και ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Κουτσόγλου

Σύμφωνα με τον απερχόμενο πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Γιώργο Κουτσόγλου η συμμετοχή των μελών στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των νέων προέδρων και μελών, των Δημοτικών Τοπικών οργανώσεων ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων.

Παρότι το PrevezaBest είχε προκαλέσει δημόσια την ΝΟΔΕ για να πει πόσοι ψήφισαν για να αντιληφθούμε στην περίπτωση του κ.Κουτσόγλου ποιες είναι οι προσδοκίες του που ξεπεράστηκαν και στην περίπτωση του κ. Ντάκουλα θα ρωτήσουμε για ακόμη μία φορά και θα ζητήσουμε τα στοιχεία πόσοι ψήφισαν στο νομό για να αντιληφθούμε κατά πόσο η Νέα Δημοκρατία παραμένει ισχυρή στο Νομό όπως αναφέρει ο κ. Ντάκουλας.


Το δελτίο τύπου της ΝΟΔΕ όπως μας στάλθηκε…




Μήνυμα αλληλεγγύης και εξωστρέφειας
από τον  Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Πρέβεζας

 Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκλογές περιφερειακών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Πρέβεζας. Καινοτομία των εκλογών αυτών, η απόφαση της Πολιτικής Επιτροπής να εισάγει δέκα θεματικούς τομείς εκπροσώπησης της κοινωνίας με στόχο την άμεση σύνδεση του πολιτικού οργανισμού με παραγωγικές προτάσεις από τις τοπικές κοινωνίες.

Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικητικής Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε.) Πρέβεζας, Βαγγέλης Ντάκουλας, στην πρώτη του δήλωση έστειλε μήνυμα αλληλεγγύης και εξωστρέφειας, δίνοντας το πλαίσιο στο οποίο η νέα ομάδα της ΝΟ.Δ.Ε. Πρέβεζας σκοπεύει να κινηθεί:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας που με τη συμμετοχή και τη ψήφο τους έδειξαν ότι η παράταξη παραμένει ισχυρή στο Νομό. Θέλω επίσης να   συγχαρώ και να ευχαριστήσω και όλα τα μέλη που εξελέγησαν στη ΝΟΔΕ Πρέβεζας και κυρίως τα νέα παιδιά, που έθεσαν υποψηφιότητα και αναλαμβάνουν ενεργά ρόλο σε μία τόσο δύσκολη εποχή για την πολιτική και την κοινωνία. Και αυτήν την κοινωνία καλώ σήμερα όλα τα μέλη της νέας ΝΟΔΕ Πρέβεζας να νοιάζονται, και αυτή να έχουν ως προτεραιότητα δηλαδή την πόλη μας, το χωριό μας, τη γειτονιά μας. Να ζουν σε αυτή, να βγαίνουν έξω στους δρόμους να βλέπουν τα προβλήματα, να μιλάνε με τον κόσμο, να αναζητούν λύσεις. Προτεραιότητα μας η κοινωνία, προτεραιότητα μας οι άνθρωποι, προτεραιότητα μας η αλληλεγγύη». 

Ακολουθούν τα νέα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. Πρέβεζας:

Βαγγέλης Ντάκουλας, Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Πρέβεζας

Τσουμάνης Δημήτριος, Βουλευτής ΝΔ Πρέβεζας
Ιωάννου Ευστράτιος, Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου
Γιολδάσης Δημήτριος, Δήμαρχος Ζηρού

Φαρμάκης Κωνσταντίνος,  Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ Πρέβεζας
Παπαχριστοδούλου Ιωάννης, Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ Πάργας
Γιολδάσης Στρατής, Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ Ζηρού

Τσώλας Θοδωρής, Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Νομού Πρέβεζας

(συνέχεια στην επόμενη σελίδα)

Θεματικοί τομείς

Αγροτικού: Καββαδίας Χριστόφορος
Δικαιοσύνης: Πεπόνης Θωμάς
Εμπόρων, Βιοτεχνών και Επαγγελματιών: Τζίμας Νικόλαος
Κοινωνικής Πολιτικής: Χαραλαμπίδης Γεώργιος
Μισθωτών: Τσόκος Χρήστος
Οικονομίας: Χρήστου Κωνσταντίνος
Παιδείας: Σαραντίδη Δήμητρα
Πολιτισμού: Κατσικοβόρδου Μαρία
Υγείας: Κορδέλα Βασιλική
Υποδομών και Δικτύων: Παππάς Τάκης

Για επικοινωνία και περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τη ΝΟ.Δ.Ε. Πρέβεζας στείλτε μας e-mail ή ακολουθείστε μας στα παρακάτω:

e-mail:       nodeprevezaspress@gmail.com
twitter:       @NODE_prevezas
facebook:  facebook/nodeprevezas
blog:         www.nodeprevezapress.blogspot.com




1 σχόλιο:

  1. ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΕΙΝΩΝΙΑΤΙΚΟΙ
    ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΡΙΚΟΙ
    Prevezabest
    Ο σχολιασμός του συνεργάτη σας θα μπορούσε να εμπλουτισθεί και με μερικά ακόμη στοιχεία και ερωτήματα, τα οποία όχι μόνο η Νέα Δημοκρατία αλλά όλα τα κόμματα θα πρέπει να δημοσιοποιούν.
    Έτσι σχολιάζοντας κανείς τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη Νομαρχιακής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Πρέβεζας, θα μπορούσε να προσθέσει η να αντιπαραθέσει ενέργειες και παραλήψεις, τυπικές η ουσιαστικές με διάθεση καλοπροαίρετης κριτικής, μιας και η Νέα Δημοκρατία κυβερνά τον τόπο με ότι σημαίνει αυτό.
    είναι αλήθεια ότι έγιναν πολλές και υπεράνθρωπες προσπάθειες να κινητοποιηθεί ένα ευπρόσωπο ελάχιστο δυναμικό ψηφοφόρων.
    Διάφορες παρέες φιλοδοξούντων - χαρά στο κουράγιο τους - και αυτοαποκαλουμένων ''στελεχών'', έσπασαν στην κυριολεξία τα τηλέφωνα, υποσχόμενοι στους καχύποπτους και ολίγους εναπομείναντας Νεοδημοκράτες ''λαγούς με πετραχήλια''. Κάποιοι τους διαβεβαίωναν πως έχουν άνωθεν εντολή, άλλοι είπαν πως τα έχουν ''κανονίσει'' άλλοι πως δεν μπορούν να κάνουν πίσω για να μη κοπεί η πολιτική τους καριέρα, άλλοι πως θέλουν να κατέβουν για Δήμαρχοι και θέλουν να έχουν τους κολλητούς στην επιτροπή …. αλλοι … άλλοι … και άλλα πολλά ευτράπελα. Όλα αυτά βεβαίως προέρχονται από τα ελάχιστα πηγαδάκια που παρευρίσκονταν έξω από τα γραφεία της Ν.Δ στις παρακείμενες καφετέριες και που αντάλλασαν τις αντιθέσεις τους με υπονοούμενα προβληματισμό και δυσαρέσκεια.
    Αυτά βέβαια για την διαδικασία εκλογών αστραπή. Επιχείρηση ''γρήγορα και αθόρυβα'' όπως θα λέγαμε.
    Ο απερχόμενος πρόεδρος είναι ευχαριστημένος από το έργο που έκανε η προηγούμενη ΝΟΔΕ ;
    Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος είναι τόσο ενθουσιασμένος για την αθρόα συμμετοχή των Νεοδημοκρατών;
    Κυκλοφόρησε και συζητήθηκε πως από τα 11 000 περίπου μέλη των εκλογικών καταλόγων ψήφισαν περίπου λίγο κάτω από τους 200, οι άλλοι ''λόγω Χειμώνα'' έκαναν τις κλειστές τους, ή μήπως δεν είναι έτσι;
    Στους οκτώ από τους δέκα τομείς ήταν μόνο ένα άτομο. Είναι υπερβολή να πούμε ότι οι οκτώ ήρθαν πρώτοι λόγω ελλείψεως δευτέρου;.
    Τα δυο τρία νεοεκλεγμένα μέλη, δεν σημαίνει κατ ανάγκη και ανανέωση, καλλωπισμός ίσως.
    Κοινοποιώντας λοιπόν ο πρόεδρος τα αληθινά αποτελέσματα των εκλογών θα διαπιστώσει ότι οι Νεοδημοκράτες έκαναν πέρα, θα αντιληφθεί την σκληρή αλήθεια και την σκληρή δουλειά που τον περιμένει.
    Η πλευρά του βουλευτή ερμηνεύει τα αποτελέσματα των εκλογών νίκη του βουλευτή. Ο τοπικός βουλευτής κ. Τσουμάνης βγαίνει ενισχυμένος αφού οι παρεμβάσεις συμφωνίες και μεθοδεύσεις του είχαν αίσιο τέλος.
    alexissoldatos@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή