Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Δεκεμβρίου 10, 2013

Σε ρυθμούς Χριστουγέννων ο δήμος της Πρέβεζας



ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ
 ΑΠΟ ‘’ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ’’
ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

‘’Το Χαμόγελο του Παιδιού’’ συμπληρώνοντας 18 χρόνια δράσης, προσκαλεί όλους τους φίλους του, μικρούς και μεγάλους, στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι που θα πραγματοποιηθεί

                  Στη ΄΄ΘΕΟΦΑΝΕΙΟ΄΄ Αίθουσα Δήμου Πρέβεζας,
 από Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013 έως και το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 και ώρες από 09:30 έως 21:30.

Στο χώρο αυτό θα φιλοξενηθούν οι πρωτότυπες και χαρούμενες Χριστουγεννιάτικες κατασκευές των παιδιών από τα Σπίτια μας, αλλά  και των εθελοντών που για ακόμη μια φορά με πολύ μεράκι και αγάπη δημιούργησαν. Επίσης, θα διατίθενται και τα είδη του Οργανισμού, όπως σχολικά, λευκά είδη, Χριστουγεννιάτικες ευχητήριες κάρτες και δωράκια από τη συλλογή μας.

Το ‘’Χαμόγελο του Παιδιού’’ θα υποδεχτεί όλους του φίλους του, ενημερώνοντας παράλληλα για τις δράσεις του, τα μελλοντικά σχέδια αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες παιδιά σε όλη την Ελλάδα.

Ενισχύστε και εσείς το έργο του Χαμόγελου του Παιδιού, φέτος τα Χριστούγεννα, αγοράζοντας τα Δώρα για εσάς, την οικογένεια σας και τους φίλους σας!

Σας περιμένουμε …
       Τα παιδιά περιμένουν από σας !
                                              Από  μας !
                                                                          Από όλους μας !!!



Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το Χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου Πρέβεζας.

Γιορτινό χρώμα αρχίζει να  αποκτά η πλατεία Ανδρούτσου  αφού ξεκίνησε η εγκατάσταση του Χριστουγεννιάτικου Χωριού.

Τα σπιτάκια που θα φιλοξενήσουν τα δρώμενα( παραμύθια,  παιχνίδια, κατασκευές,  ζαχαροπλαστική κλπ)  έχουν ήδη στηθεί ενώ τις επόμενες μέρες θα  γίνει η διαμόρφωση και των υπολοίπων χώρων .

Ιδιαίτερη θέση στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό  , και στην καρδιά των επισκεπτών, θα έχει το σπιτάκι της Αγάπης  στο οποίο θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, φάρμακα και  είδη πρώτης ανάγκης για τους ανθρώπους που τα χρειάζονται.

Τα εγκαίνια του  Χωριού το  οποίο θα  παραμείνει ανοιχτό έως τις 5 Ιανουαρίου θα γίνουν την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου ώρα 6.30 το απόγευμα.

Σχολεία, σύλλογοι και πολλοί εθελοντές έχουν εκφράσει την επιθυμία  να  συνεισφέρουν στην  προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμος για να δώσει χαρά στα παιδιά και καθημερινά  θα υπάρχουν διάφορες εκδηλώσεις .

Ο κατάλογος των εθελοντών παραμένει ανοιχτός  κι όσοι επιθυμούν να   διαθέσουν λίγο από τον ελεύθερο χρόνο τους για να δώσουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους μπορούν να το δηλώσουν στο Δημαρχείο( τηλ.2682360600-268236065



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου