Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Ιανουαρίου 28, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Έντονη δυσαρέσκεια των λογιστών της πόλης


Έντονη είναι η δυσαρέσκεια των λογιστών της πόλης από την φημολογία των τελευταίων ημερών ότι λόγω της συνταξιοδότησης του αρχιλογιστή του ΚΤΕΛ Ν. Πρέβεζας περί τα μέσα Φλεβάρη, τα λογιστικά θα ανατεθούν σε γνωστό λογιστικό γραφείο των Ιωαννίνων.

Έτσι σύμφωνα με τις φήμες ότι τα λογιστικά του ΚΤΕΛ θα μεταφερθούν σε γραφείο των Ιωαννίνων, έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση του λογιστικού κόσμου της Πρέβεζας και όχι μόνο. 

Βέβαια κάτι τέτοιο, ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί, αλλά δεν θεωρούμε πως η πόλη της Πρέβεζας υπολήπτεται σε ικανούς λογιστές έτσι ώστε η διοίκηση του ΚΤΕΛ να μεταφέρει τα λογιστικά της εκτός Νομού και τα χρήματα της τοπικής κοινωνίας να μην διακινούνται στο νομό της Πρέβεζας ... ; 

Ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του PrevezaBest, θα υπάρξουν και νέες εξελίξεις που θα απασχολήσουν την διοίκηση του ΚΤΕΛ Ν.Πρέβεζας. 

3 σχόλια:

  1. Αγαπητό Preveza Best θα ήθελα να σας επισημάνω ότι θα ήταν φρόνιμο πριν κάνετε οποιαδήποτε ανάρτηση να προηγείτε μια τυπική τουλάχιστον έρευνα.Το λογιστικό γραφείο το οποίο φωτογραφίζεται είναι η ΜΕΤΡΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ με ΑΦΜ 800479485, ανήκει στην ΔΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ και εδρεύει στην ΠΡΕΒΕΖΑ στην διεύθυνση ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 63. Στην εταιρεία εργάζονται οι κάτωθι : 1. ΤΣΟΛΚΑ ΘΕΟΔΩΡΑ κάτοικος ΠΡΕΒΕΖΑΣ, 2. ΠΙΣΤΙΟΛΗ ΣΟΦΙΑ κάτοικος ΠΡΕΒΕΖΑΣ, 3.ΝΤΑΛΑΟΥΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ κάτοικος ΠΡΕΒΕΖΑΣ, 4. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΗΛΙΑΣ κάτοικος ΠΡΕΒΕΖΑΣ,5. ΣΑΛΛΙΑΡΗ ΕΥΔΟΚΙΑ κάτοικος ΠΡΕΒΕΖΑΣ. Εξυπηρετεί επιχειρήσεις όχι μόνο της πόλης της Πρέβεζας αλλά της Λευκάδας και της Άρτας επομένως τα χρήματα της τοπικής κοινωνίας όχι μόνο δεν διακινούνται στο νομό αλλά το άκρως αντίθετο. Οπότε η αντίδραση των λογιστών της πόλης μας κάθε άλλο παρά πραγματική είναι αφού από τη στιγμή που δεν υπάρχουν αντιδράσεις για τις επιχειρήσεις της Πρέβεζας που μεταφέρουν τις λογιστικές τους εργασίες σε γραφεία που εδρεύουν στα Ιωάννινα, πως είναι δυνατόν να αντιδρούν στη δραστηριότητα ενός γραφείου με έδρα την Πρέβεζα, με εργαζόμενους Πρεβεζάνους και με αυτήν τη δραστηριότητα στις γύρω περιοχές????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα σας απαντήσουμε κατά την διάρκεια της ημέρας. Εκ των συντακτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύρια Τσόλκα, καταρχήν να σας ευχαριστήσουμε που μας τιμάται και επισκέπτεστε το ιστολόγιο μας. Δεν αντιλαμβανόμαστε όμως τι σας οδήγησε έτσι ώστε να αναφερθείτε κατά αυτόν τον τρόπο που πραγματοποιούμε τις αναρτήσεις μας. Και να εξηγήσουμε τι εννοούμε..."όταν αναφέρεται Αγαπητό Preveza Best θα ήθελα να σας επισημάνω ότι θα ήταν φρόνιμο πριν κάνετε οποιαδήποτε ανάρτηση να προηγείτε μια τυπική τουλάχιστον έρευνα".προφανώς και αφήνετε να εννοηθεί ότι οι αναρτήσεις μας γίνεται χωρίς έρευνα. Κάτι τέτοιο επ'ουδενί δεν ισχύει, πάντα οι αναρτήσεις και τα ρεπορτάζ μας είναι έπειτα από έρευνα και από καλά πληροφορημένες πηγές. Το ότι σας έκανε να αντιδράσετε και να απαντήσετε στα όσα αναφέρονται στην ανάρτηση μας, προφανώς θεωρήσατε ότι αναφερόμαστε στην εταιρία σας. Και πάλι όμως δεν μπορούμε να αντιληφθούμε ποια φράση μας ήταν εκείνη που σας οδήγησε έτσι ώστε να οδηγηθείτε στο εσφαλμένο συμπέρασμα ότι λέγοντας σε γνωστό λογιστικό γραφείο των Ιωαννίνων, όπως εσείς η ίδια αναφέρεται φωτογραφίσαμε την εταιρία που για λογαριασμό της απαντήσατε. Δεν γνωρίζουμε αν η εταιρία στην οποία αναφέρεται ότι εργάζεστε εμπίπτει στα γνωστά λογιστικά γραφεία των Ιωαννίνων[αν όχι σας το ευχόμαστε, αν ναι δεν το γνωρίζαμε], διότι αν είναι έτσι, τότε θα έπρεπε να μας είχαν απαντήσει πολλοί συνάδελφοι σας, από γνωστά λογιστικά γραφεία των Ιωαννίνων. Σε κάθε περίπτωση αν θέλετε να διαφημίσετε την εταιρία σας, ο τρόπος που προσπαθήσατε να το κάνετε, αναφέροντας το όνομα της και του εργαζόμενους της, στην "πλάτη" της ανάρτηση μας, θεωρούμε πως ήταν λάθος και επιπλέον να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχουν αρκετές καλές διαφημιστικές εταιρίες στην Ήπειρο για να διαφημίσετε την εταιρία στην οποία αναφέρεται στο κείμενο σας. Με εκτίμηση η συντακτική ομάδα του PrevezaBest.

    ΑπάντησηΔιαγραφή