Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Ιανουαρίου 14, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Νέα Παραλαβή τροφίμων για τις άπορες οικογένειες του νομού

Την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί η νέα παραλαβή πακέτων βοήθειας για τις άπορες οικογένειες που διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας σε συνεργασία με την Ένωση Εφοπλιστών και τη Μητρόπολη Νικοπόλεως – Πρεβέζης. Ήδη συνεχίζεται με επιτυχία για έναν ολόκληρο χρόνο η διανομή η οποία προσφέρει μια ανακούφιση σε έναν μεγάλο αριθμό οικογενειών, αρχικά ήταν 141 άπορες οικογένειες και επεκτάθηκε σε 188. Το πρόγραμμα τρέχει ήδη ένα έτος και θα συνεχισθεί τουλάχιστον ως το Μάιο του 2014 μετά από συνεννόηση του Αντιπεριφερειάρχη με την Ένωση Εφοπλιστών.

Σημειωτέον,  πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα (αναλογικά) και πιο επιτυχημένα προγράμματα που εφαρμόζονται στην Ελλάδα. Η χορήγηση βοήθειας στις άπορες οικογένειες είναι πολύ σημαντική τις δύσκολες μέρες που διανύουμε. Οι ποσότητες που έχουν διατεθεί μέχρι στιγμής είναι πολύ μεγάλες, καθώς για 12 μήνες έχουν διατεθεί πάνω από 4000 κιβώτια στο νομό μας σε οικογένειες που χρειάζονται άμεση βοήθεια ακόμα και για την επιβίωσή τους.  Οι ημερομηνίες επόμενης παραλαβής είναι 13 Φεβρουαρίου, 13 Μαρτίου, 10 Απριλίου και 15 Μαΐου.

Πολύτιμη είναι η συνδρομή της Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως – Πρεβέζης, η οποία επιμελείται τη διανομή των τροφίμων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου, ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη διεύρυνση και παράταση του προγράμματος,  ευχαρίστησε θερμά την Ένωση Εφοπλιστών που παρέχει τη βοήθεια, και δήλωσε ότι η συνέχισή του προγράμματος είναι αποτέλεσμα της συνεπούς υλοποίησής του. Ιδιαιτέρως, ευχαρίστησε το Μητροπολίτη Χρυσόστομο για την πολύτιμη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Π.Ε. Πρέβεζας και της Μητρόπολης στην υλοποίηση αυτής της δράσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου