Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιανουαρίου 31, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Όλα εξαρτώνται από τον ίδιο !!!


Τίποτε δεν έχει κλείσει και δεν είναι σίγουρο ακόμη, ποιος θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στον δήμο της Πρέβεζας με την Νέα Δημοκρατία.


Σύμφωνα με τις έγκυρες πληροφορίες του PrevezaBest, υπάρχει ένα στέλεχος, που δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του κουβέντα ενώ οι άνθρωποι της Ν.Δ., κρέμονται στην κυριολεξία από τα χείλη του και αναμένουν την απόφαση του για το αν θα είναι τελικά υποψήφιος δήμαρχος. 

Όπως πληροφορούμαστε ο εν λόγω κύριος, πρώτα επιζητά ορισμένες διαβεβαιώσεις ανθρώπων και ύστερα να τακτοποιήσει κάποια ζητήματα επαγγελματικής φύσεως.  

Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να συσπειρώσει τον κόσμο γύρω του αλλά και ανθρώπους από άλλους κομματικούς φορείς. 

Από την άλλη, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Γραμματέα πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ. κ. Παπαμιμίκου στα Γιάννενα,  καρφί φαίνεται πως δεν καίγεται στον Γραμματέα για το τι συμβαίνει με τους υποψηφίους της Ν.Δ. όχι μόνο στο δήμο της Πρέβεζας αλλά σε όλη την Ήπειρο και έτσι για άλλη μια φορά ξεκαθάρισε πως δεν θα δοθούν χρίσματα, αγνοώντας τα συντροφικά "μαχαιρώματα" των στελεχών της Ν.Δ…. 

Επίσης ο κ. Παπαμιμίκος θα βρεθεί στην πόλη της Πρέβεζας, αύριο 1/2 το πρωί, όπως σας είχαμε ενημερώσει και μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου