Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Ιανουαρίου 28, 2014

Στην Πρέβεζα βρέθηκε ο Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτης Κουρουπλής - Βίντεο


Στην Πρέβεζα βρέθηκε σήμερα 28/1 ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σύριζα κ. Παναγιώτης Κουρουπλής.


Σκοπός της επίσκεψης του κ. Κουρουπλή ήταν να γνωρίσει τις κοινωνικές δομές της πόλης μας, σε ιδιαίτερα κρίσιμες στιγμές για το λαό και την κοινωνία, καθώς και να έρθει σε επαφή με τους κοινωνικούς φορείς και να ενημερωθεί από αυτούς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. 

Έτσι ο κ. Κουρουπλής πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Πρέβεζας, με τον διευθυντή και τους εργαζόμενους του ΙΚΑ αλλά και με τον διευθυντή και τους εργαζόμενους του ΕΟΠΥΥ. 

Ενώ το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στα γραφεία της Οργάνωσης. Εκεί ο κ. Κουρουπλής πλαισιωμένος από τον Βουλευτή Πρέβεζας του Σύριζα κ. Μπάρκα αλλά και από τον συντονιστή της τοπικής οργάνωσης κ. Παγκράτη έκανε δηλώσεις ενώ απάντησε και στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. 

Στο πολιτικό του σχόλιο ο κ. Κουρουπλής ανέφερε ότι "ο Σύριζα ξεδιπλώνει ένα πρόγραμμα επαφών με την ίδια την κοινωνία, Ο Σύριζα θέλει να είναι η ίδια η κοινωνία, αυτή που εμπλουτίζει όλον αυτόν τον πολιτικό του προβληματισμό και την νέα του προγραμματική πρόταση και το δεύτερο σχόλιο που θέλω να κάνω είναι για το ΚΕΠΕ που έκανε μια πρόταση η οποία αναφέρει ότι ένας εργαζόμενος νέος κάτω των 25 ετών βρίσκεται στο έλεος του επιχειρηματία. Κατεδάφιση δηλαδή κάθε έννοιας εργασιακού πολιτισμού." 

Παρακολουθήστε στο βίντεο απόσπασμα της συνέντευξης  τύπου.

 


Στο τέλος των προγραμματισμένων συναντήσεων  του κ. Κουρουπλή ήταν στο Εργατικό κέντρο με τους εκπροσώπους  φορέων και σωματείων όπου άκουσε και καταγράφτηκαν οι τοποθετήσεις και προβληματισμοί των παριστάμενων σε σχέση με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στον εργασιακό τους κυρίως κλάδο. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου