Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Ιανουαρίου 28, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΕΜΑΤΟ ΝΙΚΕΣ


6 νίκες σε 6 αγώνες πέτυχαν αυτό το Σαββατοκύριακο τα αγωνιστικά τμήματα της ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ. Συγκεκριμένα για την Α΄ κατηγορία αντρών ΑΕ ΔΟΞΑ ΠΥΡΡΟΥ ΑΡΤΑΣ - ΝΙΚΟΠΟΛΗ 72-80, για τη Β΄ κατηγορία αντρών ΑΓΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ - ΝΙΚΟΠΟΛΗ Β 55-64, βασική παιδική ομάδα ΑΙΑΣ ΑΡΤΑΣ - ΝΙΚΟΠΟΛΗ 46-52. Ήταν η τελευταία αγωνιστική της α΄ φάσης και η ομάδα μας κατέκτησε την 1η θέση με 17 νίκες σε 18 αγώνες.
Δεύτερη παιδική ομάδα ΑΕ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ - ΝΙΚΟΠΟΛΗ Β 34-63. Η 2η ομάδα μας, στο ίδιο πρωτάθλημα, κατέκτησε την 4η θέση από 10 ομάδες. Για παιδιά γεννημένα το 1999 ΝΙΚΟΠΟΛΗ - ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ 64-59 και για παιδιά γεννημένα το 2000 ΝΙΚΟΠΟΛΗ - ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ 73-43.

Η ΝΙΚΟΠΟΛΗ Β συμμετέχει στο πρωτάθλημα Β΄ κατηγορίας αντρών εσκαβδε και προηγείται στη βαθμολογία με δύο νίκες σε δύο αγώνες. Στηρίζεται σε αθλητές της ομάδας που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τους ρυθμούς της 1ης ομάδας (Στάθης Σκλαβενίτης, Άγγελος Ευθυμίου, Βασίλης Τέφας, Αχιλλέας Τέφας, Αποστόλης Σταυρίδης) σε παλιότερους αθλητές και σε έφηβους.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο (1 και 2 Φλεβάρη) υπάρχουν 4 αγώνες.

Το Σάββατο στις 2 στην  Άρτα : ΑΙΑΣ ΑΡΤΑΣ - ΝΙΚΟΠΟΛΗ για το πρωτάθλημα μίνι 2000. 

Στις 5 στην Πρέβεζα : ΝΙΚΟΠΟΛΗ - ΣΕΛΛΑΔΕΣ ΑΡΤΑΣ για το πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας αντρών.

Την Κυριακή στις 5 στην Πρέβεζα : ΝΙΚΟΠΟΛΗ - ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ για τη 2η φάση του παιδικού πρωταθλήματος.

Στις 7 στην Πρέβεζα : ΝΙΚΟΠΟΛΗ - ΛΟΥΡΙΩΤΙΚΟΣ ΑΓΟ για τη Β΄ κατηγορία αντρών.

Καλούμε τους φίλους του αθλήματος να παρακολουθήσουν τους σημαντικούς αγώνες και να ενισχύσουν τις προσπάθειες των αθλητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου