Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Φεβρουαρίου 23, 2014

Πρωτιά για τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Α΄ Βαθμού Νομού Πρέβεζας


Σε πρώτη δύναμη αναδείχθηκε το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής  Αγωνιστικής Συνεργασίας (ΔΑΣ) ΟΤΑ, το ψηφοδέλτιο που στήριξε το ΠΑΜΕ, στις εκλογές που έγιναν την Τετάρτη 19 Φλεβάρη για την εκλογή διοικητικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής στο Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Α΄ Βαθμού Νομού Πρέβεζας.
Αναλυτικότερα, για το ΔΣ ψήφισαν 377 εργαζόμενοι και τα έγκυρα ήταν 365 (3 άκυρα, 9 λευκά).

  • Η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (Δ.Α.Σ.) ΟΤΑ έλαβε 148 ψήφους (από 93 το 2010).
  • Ο συνδυασμός «Ανατροπή Τώρα» (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) έλαβε 137 ψήφους (από 113 το 2010).
  • Ο συνδυασμός «Στην Απέναντι Όχθη» (ΣΥΡΙΖΑ, κ.α.) έλαβε 80 ψήφους (από 35 το 2010).
Οι έδρες στο ΔΣ του συλλόγου κατανέμονται ως εξής: Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (Δ.Α.Σ.) ΟΤΑ: 4,  «Ανατροπή Τώρα»: 3, «Στην Απέναντι Όχθη»: 2

Στέλνουμε αγωνιστικό χαιρετισμό σε όλους τους εργαζόμενους των Δήμων Ν. Πρέβεζας που με την ψήφο τους στις εκλογές ανέδειξαν την παράταξή μας σε πρώτη δύναμη.

Δηλώνουμε σε όλους τους συναδέλφους ότι θα συνεχίσουμε με όλες τις δυνάμεις μας, μέσα και έξω από το ΔΣ, την προσπάθεια για την ουσιαστική επίλυση των προβλημάτων τους, ότι θα δώσουμε τη μάχη ανυποχώρητα, αδιάλλακτα για τα συμφέροντα όλων των εργαζομένων ενάντια στα μέτρα φτώχιας και εξαθλίωσης.

Για την ανασυγκρότηση και ανασύνταξη του συνδικαλιστικού κινήματος, κόντρα στον παλιό και νέο εργοδοτικό-κυβερνητικό συνδικαλισμό, σε σύγκρουση με όλους εκείνους που θέλησαν και θέλουν να οδηγήσουν το Σωματείο μας στην αδράνεια, που προσπαθούν να περάσουν στους εργαζόμενους τη μοιρολατρία και το συμβιβασμό, κόντρα στη γραμμή της συμβιβασμένης πλειοψηφίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Για την οργάνωση του αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, της ΕΕ και των επιχειρηματιών στο χώρο της Τοπικής Διοίκησης αλλά και συνολικότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου